Conditional Acceptance Letter چیست؟

Conditional Acceptance Letter چیست؟

پذیرش مشروط از دانشگاههای خارجی:

پذیرش مشروط = پذیرش دانشگاه + پذیرش کالج یا آکادمی زبان از دانشگاه می باشد و متقاضی می بایستی الزاما قبل از ورود به دانشگاه دوره های آماده سازی زبان را در کالج و آمادمیهای وابسته و غیروابسته به دانشگاه بگذرانند که این دوره ها بسته به توانائی متقاضی از ۳ ماه الی ۲ سال می باشد.

مدت زمانی که جهت اخذ پذیرش مشروط مصرف می شود ۶-۳ ماه می باشد و اقدام به درخواست و انعکاس شرایط متقاضی به دانشگاه می بایستی حداقل شش ماه قبل از شروع سال تحصیلی انجام پذیرد. متقاضی پس از دریافت پذیرش قبل از شروع سال تحصیلی می تواند اقدام به اخذ ویزای تحصیلی نماید و یک ماه قبل از شروع کلاسها می تواند اقدام به عزیمت نماید.

نظام آموزشی بعضی از کشورها به دانشجویان خارجی این امکان را می دهد که، اگر در زمان ارسال مدارک تحصیلی خود به کالجها و دانشگاه ها، نمره آزمون زبان شان حاضر نباشد، اجازه ارسال مدارک تحصیلی خود را در زمانی دیرتر به مراکز آموزشی داشته باشند و موسسات آموزشی می توانند بدون در دست داشتن نمره آزمون زبان پذیرش تحصیلی دانشجو را صادر نمایند (البته به صورت مشروط) و پس از اخذ موافقت مرکز آموزشی با صدور پذیرش تحصیلی داوطلب، به وی زمان کافی داده می شود، تا دوره آمادگی زبان برای امتحان را در خود دانشگاه بگذرانند و پس از قبولی در امتحانتحصیلات خود را به صورت رسمی آغاز نمایند.

پذیرش یا Admission در واقع قبول شدن شما برای ثبت نام در رشته و دانشگاه خاص برای سال تحصیلی مقرری میباشد که پس از طی مراحل لازم آن که توضیح داده خواهد شد، به شما اعطا میشود و بدین معنی است که دانشگاه مورد نظر شما برای تحصیل در آن پذیرفته است.

پذیرش معمولا به دو شکل صادر میشود:
پذیرش غیر مشروط یا Unconditional Admission

پذیرش مشروط یا Conditional Admission
۱- پذیرش غیر مشروط یا Unconditional Admission
این نوع پذیرش زمانی صادر میشود که شما نمام مدارک و ضوابط لازم برای اخذ پذیرش را طبق درخواست دانشگاه به طور کامل دارا بوده اید و دانشگاه این مطلب را احراز کرده است و سپس این پذیرش را برای شما صادر کرده است. بنابراین با در دست داشتن این نوع پذیرش شما نیاز به هیچ کار دیگری ندارید و باید برای گرفتن ویزا ( در صورت نیاز) به سفارت کشور مربوطه رفته و آماده سفر شوید.

۲- پذیرش مشروط یا Conditional Admission
برخی از دانشگاه ها این امکان را برای دانشجو فراهم میکنند که در صورت نقص مدارک در زمان اقدام مثلا نداشتن مدرک زبان لازم برای آن رشته یا در دست نبودن مدرک تحصیلی و یا هر نقص دیگری، دانشجو را به طور مشروط بپذیرند و به او مهلت بدهند که تا مدت زمان معینی نقص مورد نظر را برطرف کرده و پذیرش مشروط را به غیر مشروط تبدیل نمایند.
این پذیرش این فایده را دارد که دانشجو از پذیرفته شدنش در دانشگاه مورد نظر مطمئن میگردد و با آسودگی خیال در مهلت تعیین شده مدرک لازم را آماده و برای دانشگاه ارسال میکند. بدیهی است که با این پذیرش نمی توان درخواست ویزا کرد.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

شانزده − نه =

keyboard_arrow_up