مدارس مالزی
- خانه
- chevron_right
- تحصیل در مالزی
- chevron_right
- مدارس مالزی
مدارس مالزی
مدرسه بين المللی چیست ؟
مدرسه بين المللی چیست ؟ ، بنابر تعاريف رايج؛ مدارس بين المللی به مدارسی گفته میشود که ميزبان دانش آموزان خارجی يک کشور ميباشد هرچند امروزه اين مدارس به دانش آموزان کشور ميزبان نيز خدمات آموزشی ارایه میدهد.
مدارس بين المللی در دنيا عموماً انگليسی زبان هستند البته مدارس فرانسوی و روسی زبان نیز در برخی کشورها يافت میشود. سيستم آموزشی مدارس بين المللی بر پايه سيستم آموزشی بريتانيا، ايالات متحده و يا موسسه مدرک بين المللی۱ میباشد که در ادامه گزارش هرکدام به تنهایی مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
سه نوع سیستم مدرسه معرفی شده در مالزی از مرسوم ترین مدارس موجود در کشورهای مختلف هستند. همچنین مدارس بین المللی فرانسوی، عربی و ترکی و نیز در کشورهای مختلف به چشم می خورند. مدارس ایرانی غیرانتفاعی و دولتی نیز در خیلی از کشورها وجود دارد که فقط یکی از آنها در کشور امارات متحده عربی به صورت دوزبانه (فارسی – انگلیسی) میباشد (اطلاعات مربوط به سال تحصیلی ۸۵ – ۸۶ است ) و برنامه درسی آن کتب انگلیسی مرکز تطبیقی آموزش و پرورش ایران است (این مرکز به خارجی های ساکن ایران به زبان انگلیسی تدریس میکند زیرا در ایران مدارس خارجی و بین المللی اجازه فعالیت ندارند).
در میان سه سیستم معرفی شده در بالا، مدارس برای مقاطع ابتدایی و راهنمایی، اشتیاقی به بهره گیری از سیستم IB ندارند و مدارس انگلیسی به نسبت مدارس آمریکایی فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی متنوع تری دارند. اما در مقطع دبیرستان و مدرک دیپلم تقریباً هر سه نوع مدارس کلیات مشابهی دارند و سیلابسهای آموزشی یکسانی را به خدمت گرفته اند اما رویکرد آموزشی IB نسبت به دو نوع دیگر تفاوت بیشتری دارد. که نگارنده ترجیح میدهد قضاوتی در این زمینه انجام ندهد و شما را به مطالعه وب سایت آنها تشویق کند. تنها توصیه ی نگارنده توجه به فرهنگ ایرانی و ملی است که به نظر میرسد در انتخاب مدرسه باید قبل از هرچیز مورد توجه قرار گیرد.
تحصیل در مدارس بین المللی مالزی
تحصیل در مدارس بین المللی مالزی
لیست مدارسمعتبر بین المللیمالزی به شرح زیر می باشد.
- مدرسه بین المللی نکسوس Nexus
- مدرسه بین المللی اِی آی اس ام AISM
- مدرسه بین المللی ای ال سی ELC
- مدرسه بین المللی آلیس اسمیت Alice Smith
- مدرسه آلمانی کوالالامپور (سیستم آموزشی آلمانی) (DSKL)
- مدرسه بین المللی فیر ویو (سیستم آموزشی بریتانیایی) (Fairview International School)
- مدرسه بین المللی هورایزون (سیستم آموزشی بریتانیایی) (Horizon International School)
- مدرسه فرانسوی کوالالامپور (سیستم آموزشی فرانسوی) (LFKL)
- مدرسه بین المللی کوالالامپور (سیستم آموزشی آمریکایی) (ISKL)
- مدرسه استرالیایی (سیستم آموزشی استرالیایی) (Australian International School)
- مدرسه بین المللی مونت کیارا (سیستم آموزشی آمریکایی) (Mont Kiara International School)
- مدرسه بین المللی گاردن (سیستم آموزشی بریتانیایی) (Garden International School)
مدرسه بین المللی نکسوس Nexus
این مدرسه در منطقه پوتراجایا واقع شده است. در این مدرسه بین المللی از جدیدترین متد ها و شیوه های تدریس و یادگیری آموزش استفاده می شود. تسهیلات و امکانات آموزشی که در مدرسه بین المللی نکسوس Nexus فراهم شده است محیط را طوری برای دانش آموزان فراهم می کند که آنها از بودن در مدرسه احساس رضایت کامل داشته باشند.
مدرسه بین المللی اِی آی اس ام AISM
اولین و تنها مدرسه بین المللی با محیط کاملاً استرالیایی است. دانش آموزان از دوره آمادگی ( ۳ سالگی) برای ۱۲ سال یا به عبارتی ۱۸ سالگی می توانند از مزایای تحصیل در این مدرسه استفاده نمایند و مهارتهای آموزشی لازم را کسب نمایند. مربیان و معلمان با تجربه که با دقت انتخاب شده اند استاندارهای لازم آموزش جهت تدریس در این موسسه را دارند. تمامی دانش آموزان بین المللی می توانند از کلیه مزایای تحصیلی این مدرسه استفاده کنند.
مدرسه بین المللی ای ال سی ELC
مدرسه بین المللی ELC همزمان با دبیرستان ELC در سال ۱۹۸۷ تشکیل شد. این مدرسه با هدف تربیت خردسالان در گروه سنی ۳ سال زیر نظر دکتر کالو و دکتر غزالی ایجاد شد. این آموزشگاه دارای دو محوطه جداگانه برای مقطع ابتدایی و دبیرستان است. در سال ۱۹۹۷ این موسسه شعبه جدید را در منطقه Sungai Buloh در ایالتSelongor ایجاد کرد و در ۷ مارچ ۱۹۹۸ وزیر آموزش مالزی این مدرسه را تایید کرد. این مدرسه در محیطی به مساحت ۲۴٫۰۰۰ متر مربع ساخته شده است.
مدرسه بین المللی آلیس اسمیت Alice Smith
یکی از بزرگترین و بهترین مدارس انگلیسی الاصل در منطقه جنوب شرق آسیا است. این مدرسه در کوالالامپور واقع شده است و با توجه به امکانات و تسهیلات که ارائه می دهد برای گروه سنی ۳ تا ۱۸ سال بسیار مناسب است. این مدرسه با در نظر گرفتن مجهزترین تیم آموزشی جزء یکی از بهترین مدارس می باشد.
مدرسه آلمانی کوالالامپور (سیستم آموزشی آلمانی) (DSKL)
این مدرسه در منطقه دامن سرا واقع شده است.
سیستم آموزشی و زبان تدریس در این مدرسه به طور کامل آلمانی است.
هزینه ها:
هزینه ورود به مدرسه که تنها در سال اول دریافت می شود: ۶ هزار رینگیت
ودیعه: ۱۰ هزار رینگیت برای هر خانواده به اضافه یک نیم ترم تحصیلی (۳ تا ۸ هزار رینگیت که پس از پایان تحصیل باز گردانده می شود)
شهریه مدرسه: از ۱۳ تا ۳۲ هزار رینگیت در سال
شهریه کلاس زبان برای دانش آموزان غیر انگلیسی زبان: ترمی ۷۵۰ رینگیت (سالانه ۳۰۰۰ رینگیت)
در این منطقه مدرسه بین المللی ماز (سیستم آموزشی بریتانیایی) (Maz International School) نیز واقع شده است.
مدرسه بین المللی فیر ویو (سیستم آموزشی بریتانیایی) (Fairview International School)
این مدرسه نیز از سیستم آموزشی بریتانیا پیروی می کند و در منطقه امپنگ واقع شده است و دارای دو دوره ابتدایی و دبیرستان می باشد.
مدرسه فیرویو دوره های پیش دانشگاهی و A’Level را برگزار نمی کند.
مدرسه بین المللی فایر ویو ، یک موسسه آموزشی ثبت شده در وزارت آموزش مالزی است که در سال ۱۹۷۸ توسط تعدادی از شرکا تاسیس شد. هدف اصلی و نهایی موسسین مرکز آماده نمودن کودکان از سن چهارسالگی با آموزش در حد استاندارد و استفاده از انگلیسی در حد وسیع است. این مدرسه بین المللی در محله ای شلوغ در مرکز کوالالامپور واقع شده است.
هزینه ها:
هزینه ورود به مدرسه که تنها در سال اول دریافت می شود: ۳۰۰۰ رینگیت
ودیعه: دو ترم تحصیلی ( ۷۵۰۰ تا ۲۲ هزار رینگیت که پس از پایان تحصیل باز گردانده می شود)
شهریه مدرسه: از ۱۱ تا ۳۲ هزار رینگیت در سال
مدرسه بین المللی هورایزون (سیستم آموزشی بریتانیایی) (Horizon International School)
این مدرسه در منطقه مونت کیارا / سری هارتاماس واقع شده است و مدرسه هورایزون که با سیستم آموزشی بریتانیایی (مشابه گاردن، سی فول، فیرویو و غیره) اداره می شود، در منطقه زیبای کنی هیلز در قسمت جنوبی مونت کیارا واقع شده که به لحاظ هزینه بسیار مناسب تر از سایر مدارس این منطقه است. در این مدرسه برای دانش آموزان غیر انگلیسی زبان، کلاس های فوق برنامه تقویت زبان انگلیسی در نظر گرفته شده است.
هزینه ها:
هزینه ورود به مدرسه که تنها در سال اول دریافت می شود: ۱۷۰۰ تا ۳۲۰۰ رینگیت
ودیعه: یک ترم تحصیلی ( ۲۳۰۰ تا ۳۸۰۰ رینگیت که پس از پایان تحصیل باز گردانده می شود)
شهریه مدرسه: از ۷۱۰۰ تا ۱۱ هزار رینگیت در سال
مدرسه فرانسوی کوالالامپور (سیستم آموزشی فرانسوی) (LFKL)
این مدرسه در منطقه مونت کیارا / سری هارتاماس واقع شده است و سیستم آموزشی و زبان تدریس در این مدرسه به طور کامل فرانسوی است. شهریه مدرسه از ۱۶ تا ۳۵ هزار رینگیت متغیر است.
مدرسه بین المللی کوالالامپور (سیستم آموزشی آمریکایی) (ISKL)
این مدرسه در منطقه امپنگ واقع شده و از معدود مدارس بین المللی که با سیستم آموزشی آمریکایی اداره می شود. در سیستم آمریکایی، دوره تحصیل به سه دوره ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان تقسیم می شود در حالی که سیستم بریتانیایی تنها ۲ دوره ابتدایی و دبیرستان را شامل می شود. مواد آموزشی دوره ابتدایی “زبان انگلیسی”، “ریاضی”، “علوم تجربی” و “علوم اجتماعی” هستند. علاوه بر این ها دانش آموزان کلاس های موسیقی، هنر، آی تی، ورزش و تربیت بدنی را در برنامه خود خواهند داشت. دوره راهنمایی (سال های ۶ تا ۸) شامل زبان انگلیسی، علوم اجتماعی، ریاضیات، علوم تجربی، تربیت بدنی، زبان دوم (اسپانیایی یا فرانسه) به عنوان دروس پایه و مجموعه ای از شاخه های هنر، آی تی و کامپیوتر، طراحی، موسیقی و تداتر به عنوان دروس انتخابی است. در دوره دبیرستان (سال های ۹ تا ۱۲) نیز زبان انگلیسی، علوم اجتماعی، تاریخ، جغرافیا، فیزیک، شیمی، ریاضی، زیست شناسی، زبان دوم و فهرست کاملی از هنر ها مانند موسیقی و تئاتر آموزش داده می شوند. هزینه ها: هزینه ورود به مدرسه که تنها در سال اول دریافت می شود: ۲۷ هزار رینگیت ودیعه: ندارد شهریه مدرسه: از ۴۵ تا ۶۵ هزار رینگیت در سال شهریه کلاس زبان برای دانش آموزان غیر انگلیسی زبان: سالانه ۸ تا ۱۰ هزار رینگیت
مدرسه استرالیایی (سیستم آموزشی استرالیایی) (Australian International School)
تنها مدرسه ای در منطقه سردانگ که با سیستم کامل آموزشی استرالیا اداره می شود.
موارد آموزشی در دوره ابتدایی (مهد کودک تا سال ۶ ابتدایی) شامل “زبان انگلیسی”، “ریاضی”، “علوم و فناوری”، “علوم اجتماعی”، “هنر”، “ورزش و تندرستی” می باشد. علاوه بر این دانش آموزان ملزم به انتخاب یک زبان دوم نیز هستند.
مفاد آموزشی در دوره دبیرستان (سال های ۷ تا ۱۰) شامل “زبان انگلیسی”، “شاخه های مختلف ریاضی”، “زیست شناسی”، “فیزیک”، “شیمی”، “علوم اجتماعی”، “مطالعات آسیایی”، “تاریخ”، “جغرافیا”، “مدیریت و تجارت”، “هنر”، “تئاتر”، “موسیقی”، “هنرهای تجسمی”، “آی تی و کامپیوتر”، “ورزش و تندرستی” می باشد. دانش آموزان در این دوره نیز زبان دوم انتخابی را ادامه می دهند.
سال های ۱۱ و ۱۲ که پیش دانشگاهی محسوب می شوند، تنها شامل دروس انتخابی خواهند بود
هزینه ها:
هزینه ورود به مدرسه که تنها در سال اول دریافت می شود: ۱۷ هزار رینگیت
ودیعه: یک ترم تحصیلی ( ۶ تا ۱۱ هزار رینگیت که پس از پایان تحصیل باز گردانده می شود)
شهریه مدرسه: از ۲۵ تا ۴۵ هزار رینگیت در سال
شهریه کلاس زبان برای دانش آموزان غیر انگلیسی زبان: ترمی ۷۵۰ رینگیت (سالانه ۳۰۰۰ رینگیت)
مدرسه بین المللی مونت کیارا (سیستم آموزشی آمریکایی) (Mont Kiara International School)
از معدود مدارس بین المللی که با سیستم آموزشی آمریکایی اداره می شود. در سیستم آمریکایی، دوره تحصیل به سه دوره ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان تقسیم می شود در حالی که سیستم بریتانیایی تنها ۲ دوره ابتدایی و دبیرستان را شامل می شود. در این مدرسه برای دانش آموزان غیر انگلیسی زبان، کلاس های فوق برنامه تقویت زبان انگلیسی در نظر گرفته شده است.
مواد آموزشی دوره ابتدایی “زبان انگلیسی”، “ریاضی”، “علوم تجربی” و “علوم اجتماعی” هستند. علاوه بر این ها دانش آموزان کلاس های موسیقی، هنر، آی تی، ورزش و تربیت بدنی را در برنامه خود خواهند داشت.
دوره راهنمایی (سال های ۶ تا ۸) شامل زبان انگلیسی، علوم اجتماعی، ریاضیات، علوم تجربی، تربیت بدنی، زبان دوم (اسپانیایی یا فرانسه) به عنوان دروس پایه و مجموعه ای از شاخه های هنر، آی تی و کامپیوتر، طراحی، موسیقی و تداتر به عنوان دروس انتخابی است.
در دوره دبیرستان (سال های ۹ تا ۱۲) نیز زبان انگلیسی، علوم اجتماعی، تاریخ، جغرافیا، فیزیک، شیمی، ریاضی، زیست شناسی، زبان دوم و فهرست کاملی از هنر ها مانند موسیقی و تئاتر آموزش داده می شوند.
هزینه ها:
هزینه ورود به مدرسه که تنها در سال اول دریافت می شود: ۲۳ هزار رینگیت
ودیعه: ندارد
شهریه مدرسه: از ۴۰ تا ۸۰ هزار رینگیت در سال
مدرسه بین المللی گاردن (سیستم آموزشی بریتانیایی) (Garden International School)
این مدرسه در منطقه مونت کیارا / سری هارتاماس واقع شده است و از معتبرترین و قدیمی ترین مدارس بین المللی مالزی با سیستم آموزشی بریتانیایی
موارد آموزشی در دوره ابتدایی (پیش دبستانی تا سال ۶ ابتدایی) شامل “زبان انگلیسی”، “ریاضی”، “آی تی و کامپیوتر”، “تاریخ”، “جغرافیا”، “علوم”، “موسیقی”، “زبان فرانسه”، “ورزش و تندرستی” می باشد. علاوه بر این دانش آموزان ملزم به انتخاب یک رشته تخصصی ورزشی نیز هستند.
مفاد آموزشی در دوره دبیرستان (سال های ۷ تا ۱۱) به طور کامل تحت سیستم آموزشی بریتانیا طراحی شده و شامل “زبان انگلیسی”، “شاخه های مختلف ریاضی”، “زیست شناسی”، “فیزیک”، “شیمی”، “علوم اجتماعی”، “مطالعات آسیایی”، “تاریخ”، “جغرافیا”، “مدیریت و تجارت”، “هنر”، “تئاتر”، “موسیقی”، “هنرهای تجسمی”، “آی تی و کامپیوتر”، “ورزش و تندرستی” می باشد. دانش آموزان در این دوره ملزم به انتخاب زبان دوم (فرانسه یا اسپانیایی) هستند.
سال ۱۲ که پیش دانشگاهی محسوب می شود، تحت استاندارد A’Level کمبریج در رشته های مختلف برگزار می شود.
این مدرسه یکی از بزرگترین مدارس خصوصی در مالزی است که در سال ۱۹۵۱ به سبک انگلیسی احداث شده است و در کوالالامپور قرار دارد. کمپ اصلی این مدرسه در سال ۱۹۹۶ بنا شد. مدرسه بین المللی Garden دارای دو واحد کاملاً مجزا است که یکی در کوالالامپور و دیگری در کوانتان واقع شده است. تمامی کارمندان از مراکزی اروپایی ، استرالیایی و خود مالزی استخدام شده اند و کاملا آموزش دیده اند.
هزینه ها:
هزینه ورود به مدرسه که تنها در سال اول دریافت می شود: ۲۱ هزار رینگیت
ودیعه: یک ترم تحصیلی ( ۱۰ تا ۱۵ هزار رینگیت که پس از پایان تحصیل باز گردانده می شود)
شهریه مدرسه: از ۳۰ تا ۵۰ هزار رینگیت در سال
مدارس ایرانی مالزی
مدارس ایرانی مالزی
مدارس ایرانی مالزی
مدرسه امام خمینی (ره ) در کشور مالزی
مدرسه ایرانیان مالزی
مدرسه امام خمینی (ره ) در کشور مالزی ، مدارک لازم جهت ثبت نام دانش آموزان در مجتمع نمونه مردمی امام خمینی (ره) در مالزی
(حضوری و غیر حضوری):
- اصل کارنامه پایه های تحصیلی قبلی
- اصل گواهینامه مقطع تحصیلی قبلی برای ثبت نام در مقطع بالاتر
- ۶ قطعه عکس ۴ * ۳
- اصل شناسنامه دانش آموز جهت ثبت نام برای مقطع اول دبستان.
نکات :
در صورت اشتغال دانش آموزی به تحصیل در مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) در مالزی و در صورت مشمول بودن برای خدمت سربازی ، مدرسه مقدمات و مکاتبات لازمه برای تشکیل پرونده دانش آموزی و معافیت تحصیلی را بعمل خواهد آورد. بعد از گذشت یک ماه از تشکیل پرونده، دانش آموز میتواند با داشتن معافیت تحصیلی به ایران سفر کند و در صورت احتیاج به خروج از کشور و برگشت به کشور مالزی ، خروج نماید. در صورت اتمام تحصیل دانش آموز و یا عدم ثبت نام برای ترم بعدی ، مشخصات او به مراکز حوزه نظام وظیفه اعلام خواهد گردید .
دانش آموزان ثبت نام شده غیر حضوری فقط با اجازه شرکت در امتحانات پایانی هر پایه و یا مقطع را دارا می باشند که باید در همان ساعت و تاریخ از قبل اعلام شده در جلسه امتحان حضور بهم رسانند.
هزینه های ثبت نام برای دانش آموزان حضوری
پیش دانشگاهی | دبیرستان | راهنمایی | ابتدایی |
۳۹۰۰ | ۳۳۰۰ | ۲۷۰۰ | ۲۱۰۰ |
هزینه ها به رینگت مالزی می باشد – نرخ رینگیت : یک دلار آمریکا = ۳٫۴۰ رینگیت مالزی
این مجتمع در قبال تهیه ویزای تحصیلی هیچ گونه تسهیلاتی را ارائه نمی نماید.
تخفیفات از پیش تعیین شده :
تخفیف %۵۰ برای فرزندان خانواده های دانشجو در مالزی با ارائه گواهی دانشجویی از دانشگاه مرتبط .
تخفیف %۵۰ برای فرزندان خانواده های فرهنگی مشغول به کار در مالزی ، با ارائه حکم کارگزینی.
تخفیف %۶۰ تا %۷۰ بنا به تشخیص مدیر مدرسه برای خانواده های فرهنگی و دانشجویی در صورت دارا بودن بیش از ۲ فرزند محصل.
هزینه تحصیل برای خانواده های محترم شهدا و جانبازان بالای %۷۰ بصورت رایگان می باشد.
در نظر گرفتن تخفیف ویژه جانبازان زیر %۷۰ بنا به دستور مدیر مدرسه می باشد.
تخفیف %۲۰ تا %۳۰ برای خانواده های مقیم در مالزی که جزء هیچ دسته ای نیستند بنا به دستور و صلاح دید مدیریت مدرسه.
امکانات ارائه شده توسط مجتمع :
- سالن همایش
- کتابخانه
- مشاوره
- اینترنت
- بخش مراقبتهای درمانی
- امکانات ورزشی
ترجمه کلیه مدارک تحصیلی و برابر اصل نمودن مدارک
کلاسهای فوق برنامه :
مقطع دبستان و راهنمایی : کامپیوتر و زبان انگلیسی
مقطع دبیرستان و پیش دانشگاهی: فیزیک – شیمی – ریاضی
مهد کودک (غیر رسمی) پیش دبستانی(رسمی)
کودکان در مجتمع آموزشی امام خمینی میتوانند از سن ۵/۵ سالگی شروع به تحصیل در مقطع دبستان کنند.
با یاری خدا از سال آینده مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) در مالزی رسما به ثبت خواهد رسید و بطور رسمی و غیر وابسته به سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی شروع به فعالیتهای علمی ، آموزشی و فرهنگی خواهد نمود.
کروکی و آدرس مجتمع :
کوالالامپور – امپنگ پوینت – خیابان امپنگ اوتاما – شماره ۵۹۲
No. 592(Boys) , 436(Girls), Jalan Ampang Utama , 68000 Ampang Kuala Lumpur , Malaysia
شماره تماس :
تلفن(دخترانه) : ۴۲۵۶۹۵۰۷ ۶۰۳ خانم میرحسینی , خانم سهل آبادی
تلفن(پسرانه) : ۴۲۵۶۲۸۵۷ ۶۰۳ دکتر حمیدی ، آقای رحیمی
امور اداری ،امتحانات ،پرونده تحصیلی ،پرداخت شهریه ،ثبت نام ،ترجمه مدارک: ۶۰۳ ۴۲۵۱۴۱۰۲ خانم کریمی
کتب درسی : خانم مجدد
شماره حساب بانکی مجتمع :
شماره حساب مدرسه : CIMB BANK 1253-0013609-054
مدرسه از راه دور صبا
SABA E- LEARNING CENTER
مدرسه از راه دور صبا ، مدرسه از راه دور صبا خدمات خود را به کلیه دانش آموزان عزیز ایرانی و کلیه متقاضیان ادامه تحصیل در سراسر دنیا ارائه می نماید ، این مدرسه با برگزاری کلیه دوره ها تحصیلی در مقطع راهنمایی و دبیرستان و پیش دانشگاهی در تمامی رشته ها بصورت آنلاین و برگزاری کلاس های رفع اشکال بصورت حضوری امکان ادامه تحصیل برای متقاضیان ، بلاخص متقاضیان خارج از کشور که قادر به شرکت در دوره های حضوری مدارس ایرانی را نمی باشند فراهم می نماید.
امکانات مدرسه
دانش آموزان کلیه مقاطع راهنمایی، متوسطه و پیش دانشگاهی در هر کجا که باشند از امکانات زیر میتوانند بهرمند شوند:
کلاسهای آنلاین (virtual class) مطابق جدول زمانی اعلام شده در سایت.
توجه: عزیزان دانش آموز دقت داشته باشند حضور در کلاسهای آنلاین اجباری است و در صورت عدم حضور نمره کلاسی به آنان تعلق نمیگیرد.
اختصاص نمره کلاسی به شرح زیر :
پیش دانشگاهی
اختصاص حداکثر ۵ نمره از ۲۰ نمره امتحان پایان ترم به دانش آموزانی که در کلاسهای آنلاین حضور داشته و از امکانات سایت به نحوه مطلوب استفاده کرده اند.
متوسطه
اختصاص نمره مستمر کلاسی در پایان ترم به دانش آموزانی که در کلاسهای آنلاین حضور داشته و از امکانات سایت به نحوه مطلوب استفاده کرده اند. حداکثر نمره مستمر ۲ نمره خواهد بود. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با مشاور مدرسه تماس بگیرید.
راهنمایی
اختصاص نمره مستمر کلاسی در پایان سال به دانش آموزانی که در کلاسهای آنلاین حضور داشته و از امکانات سایت به نحوه مطلوب استفاده کرده اند. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با مشاور مدرسه تماس بگیرید.
دسترسی به دروس به صورت online و در طول شبانه روز .
دسترسی به نمونه سوالات امتحانی و در بسیاری موارد پاسخ سوالات تشریحی در مقاطع و پایههای تحصیلی مختلف.
دسترسی به آزمایشگاههای مجازی مطابق با سر فصل کتابهای درسی به صورت online و در طول شبانه روز.
ارتباط با مشاور به صورت حضور در کلاس و یا ارسال Email و دریافت پاسخ .
شرایط تحصیل
کلیه دانش آموزان در سن تحصیل و کلیه بزرگسالان بازمانده از تحصیل که در خارج از ایران مقیم هستند میتوانند در مرکز آموزش از راه دور صبا در مقاطع
راهنمایی……………… (اول، دوم و سوم )
متوسطه نظری………..( ریاضی، تجربی و انسانی )
متوسطه کاردانش……..( کلیه رشتهها )
پیش دانشگاهی………..( ریاضی، تجربی، انسانی و هنر )
ادامه تحصیل دهند و مدرک تحصیلی مطابق فارغ التحصیلان وزارت آموزش پرورش ایران دریافت نمایند.
جهت اطلاعات بیشتر با تلفنها و پست الکترونیکی زیر تماس بگیرید.
[email protected]
مرکز آموزش از راه دور صبا ارائه دهنده :
مقطع راهنمایی، متوسطه (نظری و کاردانش)
دوره پیش دانشگاهی و دورههای ویژه آموزش زبان فارسی
مزیتهای سیستم آموزش از راه دور :
برگزاری کلاسهای online توسط دبیران مجرب
استفاده ار فایل ذخیره شده کلاسهای online بصورت offline
قابلیت دسترسی به دروس بصورت مولتی مدیا
دسترسی به کلیه کتب درسی و کمک آموزشی و نمونه سئوالات امتحانی با پاسخ تشریحی
قابلیت استفاده از آزمایشگاه مجازی
عدم محدودیت زمانی و مکانی برای شاغلان
برگزاری کلیه دروس به زبان فارسی
دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی امکان انتقال به داخل و یا خارج کشور و ادامه تحصیل در هر جای دنیا را دارند
کلیه مدارک تحصیلی دانش آموزان پس از تاییدوزارت آموزش و پرورش ایران صادر و بعد از ترجمه و تایید سفارت مربوطه به آن کشور برای دانش آموزان ارسال میگردد .
دفتر تهران : ایران، تهران، شهرک غرب، بلوار دریا، روبروی بوستان دلاوران، پلاک ۹۰، واحد ۸
تلفنهای تماس : ۰۹۱۲۵۱۱۲۲۱۳ / ۰۰۹۸۲۱۸۸۵۷۰۳۷۸
دفتر دبی : امارات متحده عربی، دبی، خیابان آل مکتوم، ساختمان قصرالرقه، طبقه۵ ، واحد ۵۰۵
تلفنهایتماس : ۰۰۹۷۱۵۰۶۵۱۴۱ /۰۰۹۷۱۵۰۵۵۸۷۴۲۳ / ۰۰۹۷۱۵۰۴۳۵۷۷۳۶
[email protected] [email protected]
دفتر مالزی : c- 2- 7 bbck c, megan 1 jin ampang, 50450 kl
تلفنهای تماس : ۰۰۶۰۳۲۱۶۱۹۱۷۱ / ۰۰۶۰۱۲۲۱۴۰۳۸۵
دفتر پاریس : ۶٫Rue Faraday 75017 pari
تلفنهای تماس : ۰۰۳۳۶۲۵۲۳۶۰۶۸ / ۰۰۳۳۶۱۷۸۰۱۰۶۰ / ۰۰۳۳۱۴۴۴۰۲۹۹۷
دفتر فیلیپین تلفن تماس : ۰۰۶۳۹۲۷۶۰۹۷۹۳۴
مرکز آموزش از راه دور رایان کاشیها
مرکز آموزش از راه دور رایان کاشیها ، موسسه آموزش از راه دور وزارت آمـوزش و پـرورش به مـنظور اجـرای آموزشهای غیر حضوری و نیمه حضوری تشکیل گردید. این مرکز به عنوان اولین دارنده مجوز مدارس آموزش از راه دور وزرات آموزش و پرورش در داخل و خارج کشور فعالیت خود را از مهر ماه ۸۳ آغاز کرد.
بر اساس برنامه های مصوب وزارت آموزش و پرورش این مرکز برای آموزش تمام یا بخشی از موضوعات درسی دوره آموزش متوسطه و دوره راهنمایی تحصیلی و دوره پیش دانشگاهی با تأکید بر فراگیری دروس از طریق دیداری یا شنیداری و کاهش ساعات حضوری در کلاس های درسی بر حسب موضوع دروس انجام می پذیرد . دانش آموز در کلاسهای مجازی با آرامش کامل در تعامل با معلم و دیگر دانش آموزان در سراسر جهان قرار می گیرند. مدرسه رایان کاشیها ۰۰۶-۰۳-۲۱۶۱۰۰۱۲ B-7-14, Megan Avenue 2, 12 jln Yap Kwan Seng, 50450, Kl
مدارس ایرانی مالزی
مدارس ایرانی مالزی
مدارس ایرانی مالزی
مدرسه امام خمینی (ره ) در کشور مالزی
مدرسه ایرانیان مالزی
مدرسه امام خمینی (ره ) در کشور مالزی ، مدارک لازم جهت ثبت نام دانش آموزان در مجتمع نمونه مردمی امام خمینی (ره) در مالزی
(حضوری و غیر حضوری):
- اصل کارنامه پایه های تحصیلی قبلی
- اصل گواهینامه مقطع تحصیلی قبلی برای ثبت نام در مقطع بالاتر
- ۶ قطعه عکس ۴ * ۳
- اصل شناسنامه دانش آموز جهت ثبت نام برای مقطع اول دبستان.
نکات :
در صورت اشتغال دانش آموزی به تحصیل در مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) در مالزی و در صورت مشمول بودن برای خدمت سربازی ، مدرسه مقدمات و مکاتبات لازمه برای تشکیل پرونده دانش آموزی و معافیت تحصیلی را بعمل خواهد آورد. بعد از گذشت یک ماه از تشکیل پرونده، دانش آموز میتواند با داشتن معافیت تحصیلی به ایران سفر کند و در صورت احتیاج به خروج از کشور و برگشت به کشور مالزی ، خروج نماید. در صورت اتمام تحصیل دانش آموز و یا عدم ثبت نام برای ترم بعدی ، مشخصات او به مراکز حوزه نظام وظیفه اعلام خواهد گردید .
دانش آموزان ثبت نام شده غیر حضوری فقط با اجازه شرکت در امتحانات پایانی هر پایه و یا مقطع را دارا می باشند که باید در همان ساعت و تاریخ از قبل اعلام شده در جلسه امتحان حضور بهم رسانند.
هزینه های ثبت نام برای دانش آموزان حضوری
پیش دانشگاهی | دبیرستان | راهنمایی | ابتدایی |
۳۹۰۰ | ۳۳۰۰ | ۲۷۰۰ | ۲۱۰۰ |
هزینه ها به رینگت مالزی می باشد – نرخ رینگیت : یک دلار آمریکا = ۳٫۴۰ رینگیت مالزی
این مجتمع در قبال تهیه ویزای تحصیلی هیچ گونه تسهیلاتی را ارائه نمی نماید.
تخفیفات از پیش تعیین شده :
تخفیف %۵۰ برای فرزندان خانواده های دانشجو در مالزی با ارائه گواهی دانشجویی از دانشگاه مرتبط .
تخفیف %۵۰ برای فرزندان خانواده های فرهنگی مشغول به کار در مالزی ، با ارائه حکم کارگزینی.
تخفیف %۶۰ تا %۷۰ بنا به تشخیص مدیر مدرسه برای خانواده های فرهنگی و دانشجویی در صورت دارا بودن بیش از ۲ فرزند محصل.
هزینه تحصیل برای خانواده های محترم شهدا و جانبازان بالای %۷۰ بصورت رایگان می باشد.
در نظر گرفتن تخفیف ویژه جانبازان زیر %۷۰ بنا به دستور مدیر مدرسه می باشد.
تخفیف %۲۰ تا %۳۰ برای خانواده های مقیم در مالزی که جزء هیچ دسته ای نیستند بنا به دستور و صلاح دید مدیریت مدرسه.
امکانات ارائه شده توسط مجتمع :
- سالن همایش
- کتابخانه
- مشاوره
- اینترنت
- بخش مراقبتهای درمانی
- امکانات ورزشی
ترجمه کلیه مدارک تحصیلی و برابر اصل نمودن مدارک
کلاسهای فوق برنامه :
مقطع دبستان و راهنمایی : کامپیوتر و زبان انگلیسی
مقطع دبیرستان و پیش دانشگاهی: فیزیک – شیمی – ریاضی
مهد کودک (غیر رسمی) پیش دبستانی(رسمی)
کودکان در مجتمع آموزشی امام خمینی میتوانند از سن ۵/۵ سالگی شروع به تحصیل در مقطع دبستان کنند.
با یاری خدا از سال آینده مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) در مالزی رسما به ثبت خواهد رسید و بطور رسمی و غیر وابسته به سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی شروع به فعالیتهای علمی ، آموزشی و فرهنگی خواهد نمود.
کروکی و آدرس مجتمع :
کوالالامپور – امپنگ پوینت – خیابان امپنگ اوتاما – شماره ۵۹۲
No. 592(Boys) , 436(Girls), Jalan Ampang Utama , 68000 Ampang Kuala Lumpur , Malaysia
شماره تماس :
تلفن(دخترانه) : ۴۲۵۶۹۵۰۷ ۶۰۳ خانم میرحسینی , خانم سهل آبادی
تلفن(پسرانه) : ۴۲۵۶۲۸۵۷ ۶۰۳ دکتر حمیدی ، آقای رحیمی
امور اداری ،امتحانات ،پرونده تحصیلی ،پرداخت شهریه ،ثبت نام ،ترجمه مدارک: ۶۰۳ ۴۲۵۱۴۱۰۲ خانم کریمی
کتب درسی : خانم مجدد
شماره حساب بانکی مجتمع :
شماره حساب مدرسه : CIMB BANK 1253-0013609-054
مدرسه از راه دور صبا
SABA E- LEARNING CENTER
مدرسه از راه دور صبا ، مدرسه از راه دور صبا خدمات خود را به کلیه دانش آموزان عزیز ایرانی و کلیه متقاضیان ادامه تحصیل در سراسر دنیا ارائه می نماید ، این مدرسه با برگزاری کلیه دوره ها تحصیلی در مقطع راهنمایی و دبیرستان و پیش دانشگاهی در تمامی رشته ها بصورت آنلاین و برگزاری کلاس های رفع اشکال بصورت حضوری امکان ادامه تحصیل برای متقاضیان ، بلاخص متقاضیان خارج از کشور که قادر به شرکت در دوره های حضوری مدارس ایرانی را نمی باشند فراهم می نماید.
امکانات مدرسه
دانش آموزان کلیه مقاطع راهنمایی، متوسطه و پیش دانشگاهی در هر کجا که باشند از امکانات زیر میتوانند بهرمند شوند:
کلاسهای آنلاین (virtual class) مطابق جدول زمانی اعلام شده در سایت.
توجه: عزیزان دانش آموز دقت داشته باشند حضور در کلاسهای آنلاین اجباری است و در صورت عدم حضور نمره کلاسی به آنان تعلق نمیگیرد.
اختصاص نمره کلاسی به شرح زیر :
پیش دانشگاهی
اختصاص حداکثر ۵ نمره از ۲۰ نمره امتحان پایان ترم به دانش آموزانی که در کلاسهای آنلاین حضور داشته و از امکانات سایت به نحوه مطلوب استفاده کرده اند.
متوسطه
اختصاص نمره مستمر کلاسی در پایان ترم به دانش آموزانی که در کلاسهای آنلاین حضور داشته و از امکانات سایت به نحوه مطلوب استفاده کرده اند. حداکثر نمره مستمر ۲ نمره خواهد بود. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با مشاور مدرسه تماس بگیرید.
راهنمایی
اختصاص نمره مستمر کلاسی در پایان سال به دانش آموزانی که در کلاسهای آنلاین حضور داشته و از امکانات سایت به نحوه مطلوب استفاده کرده اند. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با مشاور مدرسه تماس بگیرید.
دسترسی به دروس به صورت online و در طول شبانه روز .
دسترسی به نمونه سوالات امتحانی و در بسیاری موارد پاسخ سوالات تشریحی در مقاطع و پایههای تحصیلی مختلف.
دسترسی به آزمایشگاههای مجازی مطابق با سر فصل کتابهای درسی به صورت online و در طول شبانه روز.
ارتباط با مشاور به صورت حضور در کلاس و یا ارسال Email و دریافت پاسخ .
شرایط تحصیل
کلیه دانش آموزان در سن تحصیل و کلیه بزرگسالان بازمانده از تحصیل که در خارج از ایران مقیم هستند میتوانند در مرکز آموزش از راه دور صبا در مقاطع
راهنمایی……………… (اول، دوم و سوم )
متوسطه نظری………..( ریاضی، تجربی و انسانی )
متوسطه کاردانش……..( کلیه رشتهها )
پیش دانشگاهی………..( ریاضی، تجربی، انسانی و هنر )
ادامه تحصیل دهند و مدرک تحصیلی مطابق فارغ التحصیلان وزارت آموزش پرورش ایران دریافت نمایند.
جهت اطلاعات بیشتر با تلفنها و پست الکترونیکی زیر تماس بگیرید.
[email protected]
مرکز آموزش از راه دور صبا ارائه دهنده :
مقطع راهنمایی، متوسطه (نظری و کاردانش)
دوره پیش دانشگاهی و دورههای ویژه آموزش زبان فارسی
مزیتهای سیستم آموزش از راه دور :
برگزاری کلاسهای online توسط دبیران مجرب
استفاده ار فایل ذخیره شده کلاسهای online بصورت offline
قابلیت دسترسی به دروس بصورت مولتی مدیا
دسترسی به کلیه کتب درسی و کمک آموزشی و نمونه سئوالات امتحانی با پاسخ تشریحی
قابلیت استفاده از آزمایشگاه مجازی
عدم محدودیت زمانی و مکانی برای شاغلان
برگزاری کلیه دروس به زبان فارسی
دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی امکان انتقال به داخل و یا خارج کشور و ادامه تحصیل در هر جای دنیا را دارند
کلیه مدارک تحصیلی دانش آموزان پس از تاییدوزارت آموزش و پرورش ایران صادر و بعد از ترجمه و تایید سفارت مربوطه به آن کشور برای دانش آموزان ارسال میگردد .
دفتر تهران : ایران، تهران، شهرک غرب، بلوار دریا، روبروی بوستان دلاوران، پلاک ۹۰، واحد ۸
تلفنهای تماس : ۰۹۱۲۵۱۱۲۲۱۳ / ۰۰۹۸۲۱۸۸۵۷۰۳۷۸
دفتر دبی : امارات متحده عربی، دبی، خیابان آل مکتوم، ساختمان قصرالرقه، طبقه۵ ، واحد ۵۰۵
تلفنهایتماس : ۰۰۹۷۱۵۰۶۵۱۴۱ /۰۰۹۷۱۵۰۵۵۸۷۴۲۳ / ۰۰۹۷۱۵۰۴۳۵۷۷۳۶
[email protected] [email protected]
دفتر مالزی : c- 2- 7 bbck c, megan 1 jin ampang, 50450 kl
تلفنهای تماس : ۰۰۶۰۳۲۱۶۱۹۱۷۱ / ۰۰۶۰۱۲۲۱۴۰۳۸۵
دفتر پاریس : ۶٫Rue Faraday 75017 pari
تلفنهای تماس : ۰۰۳۳۶۲۵۲۳۶۰۶۸ / ۰۰۳۳۶۱۷۸۰۱۰۶۰ / ۰۰۳۳۱۴۴۴۰۲۹۹۷
دفتر فیلیپین تلفن تماس : ۰۰۶۳۹۲۷۶۰۹۷۹۳۴
مرکز آموزش از راه دور رایان کاشیها
مرکز آموزش از راه دور رایان کاشیها ، موسسه آموزش از راه دور وزارت آمـوزش و پـرورش به مـنظور اجـرای آموزشهای غیر حضوری و نیمه حضوری تشکیل گردید. این مرکز به عنوان اولین دارنده مجوز مدارس آموزش از راه دور وزرات آموزش و پرورش در داخل و خارج کشور فعالیت خود را از مهر ماه ۸۳ آغاز کرد.
بر اساس برنامه های مصوب وزارت آموزش و پرورش این مرکز برای آموزش تمام یا بخشی از موضوعات درسی دوره آموزش متوسطه و دوره راهنمایی تحصیلی و دوره پیش دانشگاهی با تأکید بر فراگیری دروس از طریق دیداری یا شنیداری و کاهش ساعات حضوری در کلاس های درسی بر حسب موضوع دروس انجام می پذیرد . دانش آموز در کلاسهای مجازی با آرامش کامل در تعامل با معلم و دیگر دانش آموزان در سراسر جهان قرار می گیرند. مدرسه رایان کاشیها ۰۰۶-۰۳-۲۱۶۱۰۰۱۲ B-7-14, Megan Avenue 2, 12 jln Yap Kwan Seng, 50450, Kl
مدارس ایرانی مالزی
مدارس ایرانی مالزی
مدارس ایرانی مالزی
مدرسه امام خمینی (ره ) در کشور مالزی
مدرسه ایرانیان مالزی
مدرسه امام خمینی (ره ) در کشور مالزی ، مدارک لازم جهت ثبت نام دانش آموزان در مجتمع نمونه مردمی امام خمینی (ره) در مالزی
(حضوری و غیر حضوری):
- اصل کارنامه پایه های تحصیلی قبلی
- اصل گواهینامه مقطع تحصیلی قبلی برای ثبت نام در مقطع بالاتر
- ۶ قطعه عکس ۴ * ۳
- اصل شناسنامه دانش آموز جهت ثبت نام برای مقطع اول دبستان.
نکات :
در صورت اشتغال دانش آموزی به تحصیل در مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) در مالزی و در صورت مشمول بودن برای خدمت سربازی ، مدرسه مقدمات و مکاتبات لازمه برای تشکیل پرونده دانش آموزی و معافیت تحصیلی را بعمل خواهد آورد. بعد از گذشت یک ماه از تشکیل پرونده، دانش آموز میتواند با داشتن معافیت تحصیلی به ایران سفر کند و در صورت احتیاج به خروج از کشور و برگشت به کشور مالزی ، خروج نماید. در صورت اتمام تحصیل دانش آموز و یا عدم ثبت نام برای ترم بعدی ، مشخصات او به مراکز حوزه نظام وظیفه اعلام خواهد گردید .
دانش آموزان ثبت نام شده غیر حضوری فقط با اجازه شرکت در امتحانات پایانی هر پایه و یا مقطع را دارا می باشند که باید در همان ساعت و تاریخ از قبل اعلام شده در جلسه امتحان حضور بهم رسانند.
هزینه های ثبت نام برای دانش آموزان حضوری
پیش دانشگاهی | دبیرستان | راهنمایی | ابتدایی |
۳۹۰۰ | ۳۳۰۰ | ۲۷۰۰ | ۲۱۰۰ |
هزینه ها به رینگت مالزی می باشد – نرخ رینگیت : یک دلار آمریکا = ۳٫۴۰ رینگیت مالزی
این مجتمع در قبال تهیه ویزای تحصیلی هیچ گونه تسهیلاتی را ارائه نمی نماید.
تخفیفات از پیش تعیین شده :
تخفیف %۵۰ برای فرزندان خانواده های دانشجو در مالزی با ارائه گواهی دانشجویی از دانشگاه مرتبط .
تخفیف %۵۰ برای فرزندان خانواده های فرهنگی مشغول به کار در مالزی ، با ارائه حکم کارگزینی.
تخفیف %۶۰ تا %۷۰ بنا به تشخیص مدیر مدرسه برای خانواده های فرهنگی و دانشجویی در صورت دارا بودن بیش از ۲ فرزند محصل.
هزینه تحصیل برای خانواده های محترم شهدا و جانبازان بالای %۷۰ بصورت رایگان می باشد.
در نظر گرفتن تخفیف ویژه جانبازان زیر %۷۰ بنا به دستور مدیر مدرسه می باشد.
تخفیف %۲۰ تا %۳۰ برای خانواده های مقیم در مالزی که جزء هیچ دسته ای نیستند بنا به دستور و صلاح دید مدیریت مدرسه.
امکانات ارائه شده توسط مجتمع :
- سالن همایش
- کتابخانه
- مشاوره
- اینترنت
- بخش مراقبتهای درمانی
- امکانات ورزشی
ترجمه کلیه مدارک تحصیلی و برابر اصل نمودن مدارک
کلاسهای فوق برنامه :
مقطع دبستان و راهنمایی : کامپیوتر و زبان انگلیسی
مقطع دبیرستان و پیش دانشگاهی: فیزیک – شیمی – ریاضی
مهد کودک (غیر رسمی) پیش دبستانی(رسمی)
کودکان در مجتمع آموزشی امام خمینی میتوانند از سن ۵/۵ سالگی شروع به تحصیل در مقطع دبستان کنند.
با یاری خدا از سال آینده مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) در مالزی رسما به ثبت خواهد رسید و بطور رسمی و غیر وابسته به سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی شروع به فعالیتهای علمی ، آموزشی و فرهنگی خواهد نمود.
کروکی و آدرس مجتمع :
کوالالامپور – امپنگ پوینت – خیابان امپنگ اوتاما – شماره ۵۹۲
No. 592(Boys) , 436(Girls), Jalan Ampang Utama , 68000 Ampang Kuala Lumpur , Malaysia
شماره تماس :
تلفن(دخترانه) : ۴۲۵۶۹۵۰۷ ۶۰۳ خانم میرحسینی , خانم سهل آبادی
تلفن(پسرانه) : ۴۲۵۶۲۸۵۷ ۶۰۳ دکتر حمیدی ، آقای رحیمی
امور اداری ،امتحانات ،پرونده تحصیلی ،پرداخت شهریه ،ثبت نام ،ترجمه مدارک: ۶۰۳ ۴۲۵۱۴۱۰۲ خانم کریمی
کتب درسی : خانم مجدد
شماره حساب بانکی مجتمع :
شماره حساب مدرسه : CIMB BANK 1253-0013609-054
مدرسه از راه دور صبا
SABA E- LEARNING CENTER
مدرسه از راه دور صبا ، مدرسه از راه دور صبا خدمات خود را به کلیه دانش آموزان عزیز ایرانی و کلیه متقاضیان ادامه تحصیل در سراسر دنیا ارائه می نماید ، این مدرسه با برگزاری کلیه دوره ها تحصیلی در مقطع راهنمایی و دبیرستان و پیش دانشگاهی در تمامی رشته ها بصورت آنلاین و برگزاری کلاس های رفع اشکال بصورت حضوری امکان ادامه تحصیل برای متقاضیان ، بلاخص متقاضیان خارج از کشور که قادر به شرکت در دوره های حضوری مدارس ایرانی را نمی باشند فراهم می نماید.
امکانات مدرسه
دانش آموزان کلیه مقاطع راهنمایی، متوسطه و پیش دانشگاهی در هر کجا که باشند از امکانات زیر میتوانند بهرمند شوند:
کلاسهای آنلاین (virtual class) مطابق جدول زمانی اعلام شده در سایت.
توجه: عزیزان دانش آموز دقت داشته باشند حضور در کلاسهای آنلاین اجباری است و در صورت عدم حضور نمره کلاسی به آنان تعلق نمیگیرد.
اختصاص نمره کلاسی به شرح زیر :
پیش دانشگاهی
اختصاص حداکثر ۵ نمره از ۲۰ نمره امتحان پایان ترم به دانش آموزانی که در کلاسهای آنلاین حضور داشته و از امکانات سایت به نحوه مطلوب استفاده کرده اند.
متوسطه
اختصاص نمره مستمر کلاسی در پایان ترم به دانش آموزانی که در کلاسهای آنلاین حضور داشته و از امکانات سایت به نحوه مطلوب استفاده کرده اند. حداکثر نمره مستمر ۲ نمره خواهد بود. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با مشاور مدرسه تماس بگیرید.
راهنمایی
اختصاص نمره مستمر کلاسی در پایان سال به دانش آموزانی که در کلاسهای آنلاین حضور داشته و از امکانات سایت به نحوه مطلوب استفاده کرده اند. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با مشاور مدرسه تماس بگیرید.
دسترسی به دروس به صورت online و در طول شبانه روز .
دسترسی به نمونه سوالات امتحانی و در بسیاری موارد پاسخ سوالات تشریحی در مقاطع و پایههای تحصیلی مختلف.
دسترسی به آزمایشگاههای مجازی مطابق با سر فصل کتابهای درسی به صورت online و در طول شبانه روز.
ارتباط با مشاور به صورت حضور در کلاس و یا ارسال Email و دریافت پاسخ .
شرایط تحصیل
کلیه دانش آموزان در سن تحصیل و کلیه بزرگسالان بازمانده از تحصیل که در خارج از ایران مقیم هستند میتوانند در مرکز آموزش از راه دور صبا در مقاطع
راهنمایی……………… (اول، دوم و سوم )
متوسطه نظری………..( ریاضی، تجربی و انسانی )
متوسطه کاردانش……..( کلیه رشتهها )
پیش دانشگاهی………..( ریاضی، تجربی، انسانی و هنر )
ادامه تحصیل دهند و مدرک تحصیلی مطابق فارغ التحصیلان وزارت آموزش پرورش ایران دریافت نمایند.
جهت اطلاعات بیشتر با تلفنها و پست الکترونیکی زیر تماس بگیرید.
[email protected]
مرکز آموزش از راه دور صبا ارائه دهنده :
مقطع راهنمایی، متوسطه (نظری و کاردانش)
دوره پیش دانشگاهی و دورههای ویژه آموزش زبان فارسی
مزیتهای سیستم آموزش از راه دور :
برگزاری کلاسهای online توسط دبیران مجرب
استفاده ار فایل ذخیره شده کلاسهای online بصورت offline
قابلیت دسترسی به دروس بصورت مولتی مدیا
دسترسی به کلیه کتب درسی و کمک آموزشی و نمونه سئوالات امتحانی با پاسخ تشریحی
قابلیت استفاده از آزمایشگاه مجازی
عدم محدودیت زمانی و مکانی برای شاغلان
برگزاری کلیه دروس به زبان فارسی
دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی امکان انتقال به داخل و یا خارج کشور و ادامه تحصیل در هر جای دنیا را دارند
کلیه مدارک تحصیلی دانش آموزان پس از تاییدوزارت آموزش و پرورش ایران صادر و بعد از ترجمه و تایید سفارت مربوطه به آن کشور برای دانش آموزان ارسال میگردد .
دفتر تهران : ایران، تهران، شهرک غرب، بلوار دریا، روبروی بوستان دلاوران، پلاک ۹۰، واحد ۸
تلفنهای تماس : ۰۹۱۲۵۱۱۲۲۱۳ / ۰۰۹۸۲۱۸۸۵۷۰۳۷۸
دفتر دبی : امارات متحده عربی، دبی، خیابان آل مکتوم، ساختمان قصرالرقه، طبقه۵ ، واحد ۵۰۵
تلفنهایتماس : ۰۰۹۷۱۵۰۶۵۱۴۱ /۰۰۹۷۱۵۰۵۵۸۷۴۲۳ / ۰۰۹۷۱۵۰۴۳۵۷۷۳۶
[email protected] [email protected]
دفتر مالزی : c- 2- 7 bbck c, megan 1 jin ampang, 50450 kl
تلفنهای تماس : ۰۰۶۰۳۲۱۶۱۹۱۷۱ / ۰۰۶۰۱۲۲۱۴۰۳۸۵
دفتر پاریس : ۶٫Rue Faraday 75017 pari
تلفنهای تماس : ۰۰۳۳۶۲۵۲۳۶۰۶۸ / ۰۰۳۳۶۱۷۸۰۱۰۶۰ / ۰۰۳۳۱۴۴۴۰۲۹۹۷
دفتر فیلیپین تلفن تماس : ۰۰۶۳۹۲۷۶۰۹۷۹۳۴
مرکز آموزش از راه دور رایان کاشیها
مرکز آموزش از راه دور رایان کاشیها ، موسسه آموزش از راه دور وزارت آمـوزش و پـرورش به مـنظور اجـرای آموزشهای غیر حضوری و نیمه حضوری تشکیل گردید. این مرکز به عنوان اولین دارنده مجوز مدارس آموزش از راه دور وزرات آموزش و پرورش در داخل و خارج کشور فعالیت خود را از مهر ماه ۸۳ آغاز کرد.
بر اساس برنامه های مصوب وزارت آموزش و پرورش این مرکز برای آموزش تمام یا بخشی از موضوعات درسی دوره آموزش متوسطه و دوره راهنمایی تحصیلی و دوره پیش دانشگاهی با تأکید بر فراگیری دروس از طریق دیداری یا شنیداری و کاهش ساعات حضوری در کلاس های درسی بر حسب موضوع دروس انجام می پذیرد . دانش آموز در کلاسهای مجازی با آرامش کامل در تعامل با معلم و دیگر دانش آموزان در سراسر جهان قرار می گیرند. مدرسه رایان کاشیها ۰۰۶-۰۳-۲۱۶۱۰۰۱۲ B-7-14, Megan Avenue 2, 12 jln Yap Kwan Seng, 50450, Kl
مدرسه بین المللی سیفول
مدرسه بین المللی سیفول
SAYFOL INTERNATIONAL SCHOOL
مدرسه بین المللی سیفول مالزی ، مدرسه سیفول کوشیده است با فراهم نمودن محیطی مثبت و صمیمی برای کودکان از مقطع شیرخوارگاه تا دبیرستان از پنج قاره جهان بهترین سیستم آموزش استاندارد را به دانش آموزان اینترنشنال ارائه نماید. در حال حاضر این مدرسه از ۶۰ ملیت جهان دانش اموز دارد و این تلفیق بین المللی از دانش آموزان باعث بوجود آمدن فضایی از صمیمیت و هماهنگی بین آنها شده است
به طوری که دانش آموزان ، معلمان و کارمندان یک خانواده متحد محسوب می شوند.
در این مدرسه برنامه آموزشی- درسی بر پایه زبان انگلیسی می باشد و دانش آموزان به گسترش کامل پتانسیل هایشان ،در زمینه اجتماعی ، احساسی و فیزیکی تشویق می شوند .
براساس سیستم استاندارد آموزشی دانش آموزان در سال آخر آموزشی برای مدارک عمومی پایه O و پایه A که بوسیله دایره امتحانات دانشگاه لندن است معرفی می گردند.
ترم های تحصیلی مدرسه :
September to December | ترم اول |
January to April | ترم دوم |
April to July | ترم سوم |
ساعات درسی مدرسه :
۷٫۳۰ – ۵٫۳۰ pm | شیرخوارگاه |
۸٫۰۰ – ۱۲٫۳۰ pm | مهد کودک |
۷٫۳۰ – ۲٫۰۰ pm | دوره ابتدایی |
۷٫۳۰ – ۲٫۰۰ pm | دوره دبیرستان |
برنامه های مخصوص
مدرسه همچنین دارای برنامه های زیر است :
ESL برای دانش آموزان از دبستان تا دبیرستان
TOEFL
برنامه تعیین رشته در سال ۷
برنامه های کار آموزی برای دانش آموزان سال ۱۰
- راهنمایی و مشاوره شغلی
- مشاور تحصیلی
- تعیین سطح بین المللی
- برنامه دانش کامپیوتر
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :
۱- گزارش آخرین وضعیت تحصیلی
۲- فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه – شناسنامه و کارت شناسایی
۳- دو قطعه عکس پاسپورت سایز
۴- تکمیل دفترچه ثبت نام
۵- ۳۵۰۰ رینگیت هزینه ثبت نام – غیر قابل برگشت
جدول شهریه ها
شیر خوارگاه
هزینه ثبت نام | RM 500.00 |
ماهانه | RM 600.00 |
اختلاف نرخ | RM 15.00 |
تماس | Ms. Vivian Kindergarten Co-ordinator |
مهدکودک
هزینه ثبت نام ۳۵۰۰ رینگت (غیر قابل بازگشت)
شهریه مهد کودک | RM 1,600.00 |
شهریه میانی | RM 1,800.00 |
هنر و کاردستی | RM 60.00 |
کامپیوتر | RM 150.00 |
زمان | ۸٫۰۰ a.m – 12.30 p.m |
تماس | Ms. Vivian Kindergarten Co-ordinator |
ابتدایی / دبیرستان
هزینه ثبت نام RM 3,500.00
۳,۵۰۰ رینگت هزینه پانسیون هر ترم
هزینه ترمی (RM) | گروه سنی | سال تحصیلی |
۲,۰۰۰٫۰۰ | ۵ – ۶ | Primary 1 |
۲,۰۰۰٫۰۰ | ۶ – ۷ | Primary 2 |
۲,۲۶۰٫۰۰ | ۷ – ۸ | Primary 3 |
۲,۳۷۰٫۰۰ | ۸ – ۹ | Primary 4 |
۲,۴۸۰٫۰۰ | ۹ – ۱۰ | Primary 5 |
۲,۵۹۰٫۰۰ | ۱۰ – ۱۱ | Primary 6 |
۲,۷۰۰٫۰۰ | ۱۱ – ۱۲ | Year 7 |
۲,۸۱۰٫۰۰ | ۱۲ – ۱۳ | Year 8 |
۳,۰۳۰٫۰۰ | ۱۳ – ۱۴ | Year 9 |
۳,۵۸۰٫۰۰ | ۱۴ – ۱۵ | Year 10 |
۵,۲۰۵٫۰۰ | ۱۵ – ۱۶ | Year 11 |
تماس با مدرسه :
Ms. Cecilia
Telephone : (603) 4256 8781
Fax : (603) 4257 9464
Mailing Address : 261 Jalan Ampang, Kuala Lumpur 55000 Malaysia
Email Address: [email protected]
سيستم آموزشی آمريکایی در مالزی
سيستم آموزشی آمريکایی در مالزی
سيستم آموزشی آمريکایی در مالزی ، سيستم آموزشی آمريکايي در مالزی ،در ايالات متحده آمريکا دپارتمان آموزش (وزارت آموزش و پرورش) عهده دار تاييد مدارک و برنامه ريزی آموزشی میباشد. البته مدارس آمريکا در سه رده فدرال، ايالتی و محلی کنترل میشوند و مجوزهای آنها صادر میشود. در آمريکا مدارس از آزادی بيشتری برخوردارند.
مدرسه آمريکايي بصورت مستقل همانند مدارس بريتانيايي خیلی کم هستند اما موسسات و مراکز آموزشی آمريکا امکان دایر کردن مدارس آمريکایی در کشورهای دیگر را دارند. از اينرو موسساتی همانند ISS که مخفف International School Services میباشد، خدمات گسترده ای را از تامين محتوا تا آموزش معلمان برای راه اندازی مدرسه بین المللی با شيوه آمريکایی میدهند. www.iss.edu
لذا شعبه های مدرسه آمريکایی در کشورهای خارجی بیشتر از مدارس مستقل آمريکایی در آن کشورها وجود دارد و از سوی دیگر مدارس محلی که سیستمهای آمريکایی دارند نیز خیلی بیشتر به چشم میخورد.
سيستم آموزشی بريتانيایی و مدرک A-level
سيستم آموزشی بريتانيایی و مدرک A-level
سيستم آموزشی بريتانيایی و مدرک A-level ، در انگلستان دو نوع مدرسه وجود دارد مدارس دولتی۲ و مدارس مستقل۳٫ تمام مدارس دولتی در انگستان از برنامه درسیِ ملی انگستان پيروی میکنند و اکثر مدارس مستقل يا غيردولتی نيز سيستم انگليستی را که در ادامه شرح داده خواهد شد، برای آموزش دانش آموزان خود بکار میگيرند.
در انگلستان، ولز و ايرلند شمالی سيستم آموزشی ۱۲-۱۳ سالهای پياده میشود که محتوای آن ۴GCSE نام دارد. آزمون GCSE پس از گذراندن دوسال پايانی اين برنامه درسی برگزار و مدرک A-level به کسانی که در اين آزمون حدنصاب لازم را کسب کنند، اعطا میشود.
برنامه درسیIGCSE يک برنامه بينالمللی است که با همکاری بخش فرهنگی-آموزشی سفارت بريتانيا۵ در کشورهای مختلف راه اندازی میشود. این مدارس توسط افراد محلی راه اندازی میشوند و از برنامه درسی انگلستان برای آموزش در مدارس استفاده میکنند. مدرسه SAYFOL که در منطقه امپنگ قرار دارد از این نوع مدارس است.
نوع دیگر مدارس انگلیسی مدارسی هستند که توسط برخی موسسات انگليسی مانند موسسه کمبريج در کشورهای مختلف برپاشده اند .
شاید جالب باشد که بدانید در سال گذشته میلادی ارزش درآمدهای دولت انگلستان از فعالیتهای آموزشی در خارج از آن کشور معادل بیست و هشت میلیارد پوند بوده که از صادرات خدمات مالی، صنایع خودروسازی و صادرات خدمات بهداشتی آن کشور نیز بیشتر بوده است.
آموزش در کشور مالزی
آموزش در کشور مالزی
آموزش در کشور مالزی ، آموزش در مالزی تحت نظارت وزارت آموزش دولت فدرال میباشد. بیشتر بچهها در مالزی آموزش را بین سنین ۶-۳ سالگی از مهد کودک آغاز میکنند. علاوه بر بعضی مهد کودکهای دولتی، بیشتر مهد کودکها در مالزی بطور خصوصی اداره میشوند. بچهها تحصیل را از سن ۷ سالگی به مدت شش سال در مدراس ابتدائی شروع میکنند. دو نوع مدرسه ابتدائی (کاملاً) دولتی یا با مساعدت دولت وجود دارد:
مدارس ملی («kebangsaan sekolah») از زبان مالایایی به عنوان واسطه آموزشی استفاده مینمایند، و مدارس نمونه ملی («kebangsaan jenis sekolah») از زبان چینی یا تامیلی به عنوان واسطه آموزشی بهره میبرند. دانش آموزان پیش از ورود به سطح دوم، در پایان دوره ۶ ساله، یو پی اس آر [۱] یا امتحان ارزشیابی مدرسه ابتدائی را میگذرانند. یک آزمون تحت عنوان پی تی اس [۲]، ارزشیابی سطح اول (ممتاز) به عمل میآید تا به سنجش دانش آموزان زرنگ بپردازد و به آنها اجازه میدهد بطور جهشی سال چهارم را گذرانده و از کلاس ۳ به ۵ بروند.
این امتحان در سال ۲۰۰۱ برداشته شد. آموزش ثانویه در مدارس ثانویه دولتی ۵ سال به طول میانجامد. مدارس ثانویه دولتی از زبان مالایایی بدون توجه به زبان، ریاضیات و موضوعات علوم به عنوان واسطه آموزشی استفاده مینمایند. در پایان سال سوم یا کلاس ۳، دانش آموزان برای امتحان ارزشیابی سطح پایینتر PMR، [۳] آماده میشوند. ترکیب موضوعات درسی برای دانش آموزان کلاس ۴ از مدرسه تا مدرسه دیگر تفاوت دارد. در سال آخر (کلاس ۵)، دانش آموزان امتحان اخذ گواهی تحصیلی مالزی SPM، SPM [۴] را میگذرانند که معادل با سطوح o یا معمولی بریتانیا بوده و هم اکنون تحت عنوان [۵] به آن اشاره میشود. دروس ریاضیات و علوم در مدارس دولتی ابتدائی و ثانویه (دبیرستان) که عبارتتند از زیست شناسی، فیزیک، شیمی است که در مالزی به زبان انگلیسی تدریس میشود.
علت آن بوده که دانش آموزان دیگر به خاطر مانع زبانی طی دوره تحصیلات رده سوم خود در رشتههایی چون پزشکی و مهندسی با مشکل مواجه نشوند. ۶۰ دبیرستان مستقل چینی در مالزی وجود دارد که دروس در آن به زبان چینی تدریس میشود. این مدارس تحت نظارت و استاندرهای انجمن مالزیایی کمیتههای مدارس چین متحد است (UCSCAM، بیشتر معمولست که به آن نام چینی دونگ زونگ گفته میشود)، اما برخلاف مدارس دولتی، هر مدرسه مستقلی آزاد است که راجع به امور خود تصمیم گیری نمایند. تکمیل تحصیلات در مدارس مستقل، ۶ سال به طول میانجامد، که به دو بخش (۳ ساله) متوسطه پایینی و متوسطه بالایی تقسیم میشود. دانش آموزان برای یک آزمون استاندارد شده که از سوی دونگ زونگ تحت عنوان گواهی آزمون یکپارچه (UEC) در پایان دوره سه ساله متوسطه پایینی (معادل با PMR) و دوره ۳ ساله متوسط بالایی (معادل با سطح AO) مهیا میشوند.
تعدادی از مدارس مستقل کلاسهایی را برای آموزش زبان مالایایی و انگلیسی علاوه بر زبان چینی تدارک دیدهاند که دانش آموزان را قادر میسازد برای امتحانات PMR و SPM نیز آماده شوند. دانش آموزانی که خواهان ورود به دانشگاه هستند باید ۲/۱۱ کامل بیشتر از مدرسه ثانویه در کلاس ۶ بمانند و برای امتحان، [۶]، گواهی تکمیلی آموزشی مالزی را که معادل با سطح پیشرفته یا A در بریتانیا بوده، بگذرانند. برای تحصیلات مرحله سوم، دانشگاههای عمومی همچون دانشگاه مالایا و دانشگاه کبانگسان مالزی وجود دارد. علاوه بر این، ۵ دانشگاه معتبر بینالمللی از سال ۱۹۹۸ در مالزی، شعب کمپ خود را تاسیس نمودهاند. کمپ هر شعبه دانشگاهی را میتوان همچون یک شعبه دور از دانشگاه اصلی فرض کرد، که همان رشتهها و مدارک را که مراکز اصلی میدهند، ارائه میکند.
دانشجویان بومی و بینالمللی هردو میتوانند این شرایط نمونه خارجی را با پایینترین هزینه تحصیل در مالزی احراز نمایند. کمپهای شعبه خارجی دانشگاه عبارتند از: دانشگاه موناش، کمپ سانوی، دانشگاه فناوری کرتین، کمپ سارواراک، کمپ ساواراک از دانشگاه فناوری سوئین برن، کمپ مالزیایی دانشگاه ناتینگهام و کمپ مالزیایی دانشگاه FTMS-De Monfort در کوآلالامپور. دانش آموزان همچنین اختیار دارند پس از تحصیلات متوسطه به کالجهای خصوصی بروند. بیشتر کالجها با دانشگاههای خارجی ارتباطات تحصیلی دارند به خصوص ایالات متحده، بریتانیای کبیر و استرالیا. بسیاری از دانشجویان مالزی در کشورهای خارجی از جمله در بریتانیای کبیر، ایالات متحده، استرالیا، سنگاپور، کانادا و زلاندنو تحصیل میکنند. علاوه بر برنامه درسی ملی، مالزی دارای مدارس متعدد بینالمللی است.
مدارس بینالمللی به دانش آموزان این فرصت را میدهد تا برنامه درسی کشور دیگری را مطالعه کنند. عمدتاً این مدارس جمعیت در حال افزایش دور از وطن را در کشور تحت پوشش قرار میدهد. از جمله عبارتند از- مدرسه بینالمللی، مالزی (برنامه درسی استرالیا)، ندرسه آلیس اسمیت (برنامه درسی بریتانیا)، مدرسه بینالمللی گاردن (برنامه درسی بریتانیا)، مدرسه بینالمللی کوآلالامپور (برنامه درسی آمریکا و دوره کارشناسی بینالمللی)، مدرسه ژاپنی کوآلالامپور (برنامه درسی ژاپن)، مدرسه بینالمللی پنانگ (برنامه درسی بریتانیا و دوره کارشناسی بینالمللی)، (مدرسه) لیسی فرانسیس دو کوآلالامپور (برنامه درسی فرانسوی) در میان دیگر موارد قرار دارند.
ساختار آموزش در کشور مالزی
ساختار آموزش در کشور مالزی
ساختار آموزشي
ساختار آموزش در کشور مالزی ، از آنجائيكه آموزش، در زمرة اولويتهاي اساسي دولت مالزي ميباشد از اين رو سالانه مبالغ كلاني از بودجه ملي به اهداف آموزشي اين كشور اختصاص مييابد.تحصيل در مقاطع ابتدائي و متوسطه براي كليه دانشآموزان رده هاي سنتي ۷ تا ۱۷ سال رايگان مي باشد.
سن ورود به سال اول ابتدائي ۷ سالگي است . سن فارغ التحصيلي دانشگاهي نيز، ۲۲ سالگي است . بالغ بر ۹۷% كودكان رده سني ۷ سال مالزيايي در سيستم آموزشي دولتي، مشغول به تحصيل ميباشند .نرخ افراد باسوادكشور مالزي بالغ بر ، ۹۳% ميباشد كه از جمله بالاترين ارقام افراد با سواد دنيا، به شمار مي آيد. در آيندهاي نه چندان دور دولت مالزي به اجباري سازي آموزش ابتدائي براي كودكان مالزيايي مبادرت خواهد كرد .
نظام آموزشي مالزي تمامي مقاطع آموزشي از مقطع پيش دبستاني تا مقطع آموزش عالي را به شرح ذيل تحت پوشش قرار ميدهد:
- آموزش پيش دبستاني از سن ۵ سالگي ( براي ۲تا ۳ سال )
- آموزش ابتدائي از سن ۷ سالگي ( براي ۵ تا ۷ سال )
- آموزش متوسطه مقدماتي از سن ۱۳ سالگي ( براي ۳سال )
- آموزش متوسطة تكميلي، از سن ۱۶ سالگي ( براي مدت ۲ سال )
- آموزش كالج ، يا مقطع ششم، از سن ۱۸ سالگي ( براي مدت ۱ تا ۵/۱ سال )
آموزش عالي
- دورة كارشناسي ، از ۲۰ سالگي ( براي ۳ تا ۵سال )
- دورة كارشناسي ارشد و دكتري ( به مدت ۱ تا ۵ سال )
در نظام آموزش مالزي، مؤسسات دولتي و مؤسسات خصوصي مشاركت دارند. آموزش دورة ابتدائي و متوسطه در بخش دولتي رايگان ميباشد، بخش اعظم آموزش ابتدائي و متوسطه براي كودكان مالزيايي توسط مدارس دولتي يا عمومي تأمين ميگردد، ليكن بخش خصوصي نقش به سزايي در آموزش عالي كشور ايفا مينمايد،اما سطح همكاري بخش خصوصي در مقاطع ابتدائي و متوسطه بسيار اندك است .
برنامههاي آموزشي ملي مقاطع ابتدائي و متوسطه،به آماده سازي دانشآموزان جهت شركت در آزمونهاي عمومي مشترك پايان دورههاي آموزش ابتدائي ؤ مقدماتي و تكميلي متوسطه منتهي مي گردد.
( زبان مالايايي ) زبان ملي كشور مالزيست. اين در حالي است كه ياد گيري زبان انگليسي در مدارس اجباري است. در مقابل چند مليتي بودن كشور مالزي و وجود مدارس مختص به نژادهاي غير مالزيائي به بهره گيري از زبانهاي “ ماندارين ” و “ تاميل ” بعنوان زبانهاي آموزشي منجر شده است.
آزمونها و امتحانات كشوري مقاطع ابتدائي و متوسطه بر آزمونهاي ( UPSR)
Ujian Penilain Saekolah Rendah ، آزمون ارزيابي مدارس ابتدائي، آزمون (PMR )Peniliaian Menengah Rendah ، آزمون ارزيابي دوره متوسطه مقدماتي و آزمون (SPM )Sijil Pelajaran Malaysia است كه مختص اعطاي گواهينامه پايان تحصيلات متوسطه تكميلي است، مشتمل ميگردد. آندسته از دانش آموزاني كه با موفقيت آزمون SPM را پشت سر گذاشتهاند، به مقطع تحصيلي پيش دانشگاهي كه مدت زمان ۲ سال به طول ميانجامد راه مي يابند.
پس از گذراندن دوره آموزشي ۲ ساله فوق دانش آموزان از مجوز ثبت نام در دانشگاهها برخوردار مي گردند. مؤسسات آموزش عالي غير انتفاعي مالزي در تأمين برنامه هاي آموزش دانشجويان از نقش كليدي برخوردار مي باشند. در بيان اهميت مؤسسات غير انتفاعي در سطح آموزش عالي مي بايد اذعان نمود كه بالغ بر ۹۰۰،۲۷۰ هزار دانشجوي بومي و ۱۵ هزار دانشجوي خارجي تحت پوشش اينمؤسسات قرار دارند. ساختار آموزش رسمي كشور مالزي به گونه اي طراحي گرديده است كه دانش آموزان غالبا قادر به اتمام تحصيلات دوره كارشناسي خود تا سن ۲۲ سالگي باشند .
علاوه بر اين، تعداد زيادي مدارس بينالمللي و مدارس ويژه مهاجرين مقيم ساير كشورها در مالزي احداث گرديده است كه به ارائه آموزش مقاطع ابتدائي و متوسطه به دانش آموزان خارجي مبادرت مي نمايد . مدارس بينالمللي خصوصي به بهره گيري از زبان انگليسي در برنامههاي آموزشي خود مبادرت نموده و به طراحي دورهها و برنامههاي درسي خود مطابق با سيستمهاي آموزشي انگليسي يا آمريكايي مي پردازند.
آموزش همگانی در کشور مالزی
آموزش همگانی در کشور مالزی
ساختار آموزشي
آموزش همگانی در کشور مالزی ، آموزش همگانی در مالزی در كشوري چند قومي و چند فرهنگي چون مالزي، اتحاد ملي، هدف اصلي تدوين سياستهاي اقتصادي- اجتماعي كشور مي باشد. با شكل گيري ايدئولوژي ملل (روكون نگارا) در سال ۱۹۶۹، پايههاي اتحاد ملي استحكام يافته و از آن زمان تاكنون سمت و سوي سياستهاي فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و سياسي كشور مالزي تحت تاثير اين ايدئولوژي قرار گرفته و به عنوان سنگ بناي مهمي در جهت پيشرفت آموزش مالزي مطرح گرديد. با طرح فلسفه آموزش ملي در سال ۱۹۸۸ و انتشار بيانيه طرح تحوّل و توسعه ملي در سال۱۹۹۱، تحولات بيشتري در حوزه آموزش اعمال گرديد.
جوهره و اساس فلسفه ملي آموزش برتكامل همه جانبه و مستمر افراد استوار است، بگونهاي كه به ترتيب شهرونداني مبادرت مي نمايد كه بر پايه اعتقاد راسخ بهخداوند از لحاظ فكري، روحي، عاطفي و بدني متعادل و سازگار باشند. وزارت آموزش و پرورش در راستاي پيگيري روند شكوفائي آموزشي، فلسفه ملي آموزش را براي خود بسيار حائز اهميت و راهگشا ميداند، به يك معنا مبناي طرح توسعه ملي (MOE) ، توسعه و تحول حوزه آموزش در جهت تبديل كشور مالزي به يك كشور صنعتي تا سال ۲۰۲۰ مي باشد.تعهدات دولت درخصوص آموزش، در قانون اساسي و قوانين آموزشي مصوب سال ۱۹۹۶ لحاظ گرديده كه با ارائه آموزش رايگان ۱۱ ساله به تمامي كودكان مالزيايي قابل تحقيق است.
مديريت آموزشي
طي سال در ۱۹۸۷ كشور مالزي به تشكيل كميته هماهنگي ملي براي آموزش همگاني EFA دراقيانوس آرامAPPEAL مبادرت نمود. وظيفه كميته، هماهنگ سازي اجراي برنامههايي است كه اهداف دست يابي به آموزش ابتدايي عمومي، از ميان بردن بيسوادي و فراهم سازي آموزش پيوسته را امكان پذير ميسازد. بهاين منظور كميته دو بار طي سال تشكيل ميشود تا زمينه پيشرفت پروژهها و فعاليتهاي در دست اجرا در هر سال اداري را مورد بحث و بررسي قرار دهد.
كميته فوقMOE خود شامل وزارت خانه و سازمانهاي متعددي به شرح ذيل مي باشد:
- وزارت توسعه و پيشرفت مناطق روستايي
- وزارت اتحاد و توسعه ملي
- وزارت جوانان و ورزش (MOYS)
- وزارت اطلاعرساني ( MOI )
- وزارت توسعه مشاغل آزاد (MED)
- وزارت منابع انساني (MOHR)
- دانشگاه مالاي(اUM)
- دانشگاه پوتراي مالزي (UPM)
برنامههاي آموزش همگاني EFA)) هر وزارتخانه و سازماني از گروه فني كاري خود برخوردار مي باشد كه مكانيزمي براي هماهنگي و بررسي برنامهها در سطوح ملي، استاني و محلي با استفاده از شرايط و شاخصهاي مربوط را شكل ميدهد. وزارتخانهها و سازمانهاي گوناگون كه برنامههايي در اين زمينه در دست اجرا دارند مي توان به موارد ذيل اشاره نمود:
آموزش ابتدايي :
- وزارت آموزش و پرورش(MOE)
- وزارت توسعه و پيشرفت مناطق روستايي(KEMAS)
- وزارت اتحاد ملي و پيشزفت جامعه (بخش اتحاد ملي)
- انجمن ها، سازمانهاي خصوصي و تشكلهاي مذهبي
آموزش متوسطه :
- وزارت آموزش و پرورش (MOE)
- مؤسسات خصوصي و تشكلهاي مذهبي
- برنامههاي سواد آموزي :
- وزارت توسعه و پيشرفت مناطق روستايي (بخش توسعه جامعه)
- آموزش پيوسته (آموزش مهارتها):
- وزارت جوانان و فعاليتهاي ورزشي (MOYS)
- وزارت منابع انساني( MOHR)
- وزارت توسعه و پيشرفت مناطق روستايي(KEMAS)
- وزارت توسعه مشاغل آزاد (MARA)
- مؤسسات غير دولتي(NGO)
سياست گذاريها و برنامههاي آموزش همگاني (NOGS) براساسNDP(برنامه توسعه ملي)، خطوط اصلي برنامه هاي پيش بيني شده و برنامه پنج ساله مصوب دولت و مجلس مالزي تعيين ميشود كه بالاترين مقام تصميم گيرنده كشور است.
اهداف آموزشي
برنامههاي آموزش همگاني(EFA) در مالزي به صورت گزينشي و يا بي ارتباط با مسائل جامعه تدوين واجرا نگرديده، بلكه سعي بر اين است كه چنين برنامههايي با ديگر برنامههاي توسعه آموزش و تلاشهاي به عمل آمده در جهت حصول وحدت ملي و برقراري به اتحاد در جامعه چند قومي و همچنين توسعه منابع انساني مورد نياز قرون آتي، همنوائي و همخواني داشته باشد. با اجراي طرح ششم توسعه مالزي طي سال هاي (۱۹۹۵-۱۹۹۱) و طرح هفتم توسعه طي سال هاي (۲۰۰۰-۱۹۹۶) ، براجراي برنامههاي متمركز و گسترش ظرفيت و افزايش امكان دست يابي بهتمامي مقاطع آموزشي و توان بخشي بهسيستم حامل و بهبود كيفيت آموزشي مشتمل مي گردد. از جمله مهم ترين اهداف اين برنامهها كه مورد توجهEFA بوده است ،مي توان به موارد ذيل اشاره نمود :
۱-گسترش مراقبت هاي دوران خردسالي و توسعه فعاليت هاي رشد كودكان
۲- تشويق اقشار مختلف جامعه به مشاركت و همكاري در مراقبت و نگهداري از كودكان
همکاريهاي آموزشي
همكاري در آموزش همگاني، نقش اصلي در ساختار آموزشي براي فراهم سازي آموزش و پرورش و توسعه نيروي كار مورد نياز كشور را ايفا مينمايد. در اين راستا با ديگر سازمانهاي دولتي، مؤسسات خصوصي و غير دولتي، تشكيلات محلي، تشكلهاي مذهبي و صنايع همكاري تنگاتنگي وجود دارد. اين سازمانها در تكميل تلاشهاي وزارت آموزش و پرورش، عهده دار اجراء برنامه هاي موازي ميباشند.
از جمله چنين همكاريي هايي مي توان به تقويت برنامههاي آموزش اوان كودكي كه در طي آن كودكان خردسال بهبرنامههايي با كيفيت بالاي درسي دست مييابند، اشاره نمود. دولت مالزي به منظور از ميان بردن شكافهاي موجود ميان مراكز مراقبتي كودكان و مهدهاي كودك با موسسات خصوصي و سازمانهاي غير دولتي همكاريهاي نزديكي دارد. اين مسئله بسيار مهم است زيرا هر مؤسسه پيرو و سبك خاصي از مديريت، سازماندهي، عملكرد و آموزش ميباشد كه منحصراً به همان سازمان است.
در اين راستا، كميتهايي ملي در خصوص رسيدگي به موضوعات مربوط بهآموزش اوان كودكي از جمله مطالب درسي، آموزش و توسعه برنامه هاي عمومي تشكيل گرديد. علاوه بر آن زير مجموعهها يي از كميته فوق با همان نقش و عملكرد در سطوح استاني ايجاد شدهاند. تلاش كميته ثمر بخش واقع شد و باعث توسعه و بهبود خط مشيهاي مطالب درسي پيش دبستاني از سوي وزارت آموزش و پرورش گرديد. در حال حاضر تمامي مراكزECD از اين خط مش پيروي مينمايند. خط مشي مطالب درسي شامل فلسفه، اهداف كوتاه مدت و دراز مدت، اهداف برنامه، تعيين عناصر مهارتهاي مختلف مورد نياز و فهرست كتابهاي پيشنهادي و ساير منابع براي كمك بهمعلماين مراكز پيش دبستاني است.
كشورمالزي در جهت توسعه و پيشرفت نظام آموزشي خود در قالب كمكهاي فني و برنامههاي سرمايهگذاري خارجي از حمايتهاي فراواني بوده است. بانك جهاني و بانك توسعه آسيا مانند گذشته همچنان مهمترين صنايع كمك خارجي مي باشند. منابع اصلي تامين كننده برنامه هاي آموزشي كشورهاي كانادا، ژاپن و انگلستان مي باشند. كه بر آموزش حرفهاي و صنعتي، برنامه ريزي و تحقيق در خصوص منابع انساني و تحصيلات عاليه تكيه دارند. سازمان هاي يونيسف و يونسكو نيز حمايت از برنامههاي آموزش كودكان (ECD) و خردسالان را فراهم ميسازند.
سرمايه گذاري آموزشي
با سرمايه گذاريهاي جديد، مدارس ابتدايي شاهد اشاعه علوم،مهارتهاي زندگي و موسيقي در برنامههاي درسي خود بودهاند البته ناگفته نماند كه در اين راستا بر موزش زبان و بكارگيري آموزش زبان و بكارگيري فن آوري اطلاعات در عرصه آموزش و پرورش تاكيد فراوان شده است.
پيشرفت روز افزون رسانه هاي گروهي(MSC) و افزايش فزاينده بهره گيري از فنآوري اطلاعاتي، چالشي اساسي براي دستگاه آموزش ايجاد نموده است. بهعنوان پيشگام در احداث مراكز آموزشي با كيفيت بالاي جهاني و تحقيق اين واقعيت در مالزي، وزارت آموزش و پرورش مبتكر برنامه مدارسي هوشمند و مشوق بهره گيري از رسانههاي گروهي در جريان آموزش و يادگيري بوده است. از آنجائيكه كه كودكان مراكز پيشدبستاني تغذيه كنندگان اين قبيل برنامهها مي باشند. از اين روي دولت بودجه بيشتري در جهت بهبود زير ساختهاي آموزشي اختصاص داده است كه از آن جمله مب توان بر احداث مدارس جديد، بالا بردن سطح كيفي مطالب و منابع آموزشي(مانند تهيه CD-RAM) تاكيد بر حضور معلمان در كلاسهاي كودكياري اشاره نمود.
دستآوردهاي آموزشي
طي سالهاي ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ ،عمده برنامههاي آموزش همگاني(EFA) بر مبناي افزايش قابليت دسترسي و بهبود كيفيت آموزشي كليه سطوح طراحي و تدوين گرديده بود به نحويكه شاخصهاي موجود از تأثير گذاري كارآمدي برنامههاي اجرايي و حكايت دارد. عليرغم وجود فشارهاي مالي، اهداف برنامههاي آموزشي همگاني با اتخاذ سياستهاي مناسب در جهت كاهش هزينههاي غير ضروري و اولويت بندي پروژههاي مهم با حفظ و رعايت اصل قابليت دسترسي و برابري در برخورداري همگان از آموزش همگاني، تحقق يافته است.
از يك سوء رشد برنامههاي پرورش خردسالان در كشور مالزي چشمگيرتر شده و نرخ ساليانه ثبت نامي كودكان در مراكز مراقبتي و برنامههاي پيش دبستاني افزايش مييابد و از سوي ديگر نظارت بر اجراء دقيق و كامل اينگونه برنامهها از سوي وزارت آموزش مالزي خود به افزايش آگاهي و اعتماد مردم نسبت به اهميت فراوان آموزش و مراقبتهاي دوران خردسالي در شكلگيري شخصيت افراد منجر گرديده است.
در سطح آموزش ابتدايي نيز، امكانات آموزشي با هزينه پايينتر گسترش يافته و تدابير گوناگوني درجهت بهبود روند آموزش و يادگيري اتخاذ گرديده است. كه از آن جمله مي توان به كاهش تعداد دانشآموزان كلاسهاي پرازدحام، ادغام مدارس كوچك و بهبود نسبت معلميي به و دانشآموزان اشاره نمود. علاوه بر اين توسعه امكانات آموزشي خود به بهبود قابليت دسترسي افراد به اموزش همگاني در مناطق روستايي، شهركها و مناطق دور افتاده كشور منجرگرديده است.
دانشآموزان متعلق به قشر كم درآمد و بي بضاعت جامعه نيز از امكان دسترسي بيشتري آموزش هاي پايه اوليه و كمكهاي مالي و دانشآموزي اهدايي وزارت آموزش مالزي نظير امانت كتب درسي، تغذيه رايگان و ثبت نام در مدارس ويژه معلولين برخوردار گرديده اند. علاوه بر اين از سال۱۹۹۱، به منظور حصول اطمينان از امنيت دانشآموزان به هنگام رفت و آمد با قايق ،توزيع جليقه نجات در ميان آنان صورت پذيرفته است.
تلاش هاي به عمل آمده در جهت توسعه برنامههاي وزارت آموزش مالزي ،به خوبي از سوي بخشي خصوصي مورد حمايت ئاقع گرديده و مشاركت بخش خصوصي در آموزش و پرورش در جهت طراحي و اجراي برنامههاي آموزش پيش دبستاني (ECD)، آموزش ابتدايي ، متوسطه و آموزش عالي توسعه و تبلور يافته است. لازم به ذكر است كه فعاليتهاي مكمل و مشاركت بخش خصوصي به منظور حصول اطمينان از بالا بودن سطح كيفي آموزشي و نيل به اهداف و منافع ملي، با نظارت دقيق و همه جانبه دولت و وزارت آموزش همراه بوده است.برنامههاي توسعه آموزشي بطور مؤثر همواره با پشتوانه مالي و تخصيص بودجه كافي به مورد اجرا گذارده شده است.
افزاليش هزينههاي ساليانه آموزشي، اهم از هزينههاي عمراني-عملياتي و هزينه توسعه، از ۶۰۳۲ ميليون رينگيت مالزي طي سال ۱۹۹۰ به ۶۷۳۴ ميليون رينگيت طي سال ۱۹۹۵ خود مبتني اين قضيه است. با اين حال گفتني است كه بحرانهاي مالي اواخر دهه ۱۹۹۰ ،به كندي روند اجراء برنامههاي آموزش همگاني منجر گرديد. بحران مالي سال ۱۹۹۷ نيز به كاهش چشمگير هزينههاي كلي من جمله هزينه هاي آموزشي گرديد.
در اين اثناء برنامه احداث مدارس طي برنامه هفتم توسعه تا حدي دچار وقفه گرديده و در نتيجه احداث كلاسهاي جديد و فراهم سازي امكانات خوابگاه براي دانشآموزان روستايي و امكانات خوابگاهي ويژه معلمين مناطق روستايي با تأخير همراه شد. اين در حالي است كه حتي در چنين شرايطي، دسترسي به آموزش پايه، تحتالشعاع بحرانهاي مالي قرار نگرفته و از سوي بانك جهاني با اهتمام فراوان دنبال مي گرديد.از دهه۱۹۹۰ آموزش ابتدايي عمومي نيز از رشد بسيار چشمگيري برخوردار گرديد كه نرخ ثبت نامي ۸/۹۹% خود گواه اين واقعيت است.
تغييرات اساسي كه در حوزه سياستها و رويكردهاي آموزشي اعمال گرديده ، حاصل تلاشهاي مستمري بوده است كه در جهت تضمين كيفيت عالي آموزش همگاني بطور اخث، نظام آموزشي بطور اعم، به عمل آمده است. اين تلاشها همچنين در جهت برطرف سازي نيازهاي ملي و تبديل كشور مالزي به كشوري كه در عرصه آموزش به شكوفايي و درخشش رسيده باشد، صورت پذيرفته است. در اين بخش سعي شده است تا از پيشرفتهاي بوجود آمده در عرصه آموزش كشور مالزي پرده برداشته شود.
دادههاي مربوط به آموزش ابتدايي و متوسطه كه به منظور ارائه گزارش در خصوص ارزشيابي آموزش همگاني طي سال ۲۰۰۰ به كار گرفته شد، غالباً از پايگاههاي اطلاعاتي موجود در سيستم اطلاعات مديريت آموزشي وزارت آموزش و پرورش و اقتباس گرديده اند. سيستم اطلاعات مديريت آموزشي كه از سوي بخش تحقيقات و برنامهريزي آموزش مديريت ميگردد، به ارائه اطلاعاتي در خصوص جمعيت لازمالتعليم، نرخ ثبت نامي، دانش آموزان مدارس و معلمين در مدارس عمومي ميپردازد. دادههاي مربوط به موفقيت تحصيلي دانشآموزان نيزاز سيستم مديريت آموزشي وزارت آموزش و پرورش برگرفته شده است .دادههاي مربوط به مراقبت از خردسالان نيز « از وزارت خانهها و سازمانهاي مربوطه دريافت شد. دادههاي مربوط به آموزش خصوصي نيز از بخش آموزش خصوصي(PED) وزارت آموزش و پرورش بدست آمده است.
آموزش پيش دبستاني در مالزی
آموزش پيش دبستاني در مالزی
ساختار آموزشي
آموزش پيش دبستاني در مالزی ، ازآنجائيكه نقشي برنامههاي آموزشي مراحل آغازين كودكي در آماده سازي كودكان جهت مراجعه با مسائل و مشكلات آتي بسيار مهم است.از اين روي در كشور مالزي دو مؤسسه به فعاليت دراين زمينه مبادرت مي نمايد كه از آن جمله مي توان به مراكز مهد كودك و مراكز آمادگي اشاره نمود،
مهد كودك به محلي اطلاق ميگردد كه از تعداد چهار كودك يا بيشتر در مقابل دريافت مزد در آن محل مراقبت مي گردد. گفتني است كه اين مراكز كودكان زير چهار سال را نيز ميپذيرند. خود اين مراكز، بهدو دسته مراكز خانگي و مراكز غير خانگي تقسيم ميشوند. مراكز خانگي به پذيرش كمتر از ۱۰ كودك و مراكز غير خانگي نيز به پذيرش بيش از ۱۰ كودك مبادرت مي نمايند. اين مراكز بهصورت نيمه وقت يا تمام وقت به مراقبت از كودكان مي پردازند. آموزش پيش دبستاني دوره آمادگي دوره غير رسمي و اختياري ويژه كودكان رده سني چهار سال تا پنج سال است. طول مدت آن يك تا دوسال است. مراكز فوق كه عمدتاً بهصورت خصوصي اداره ميگردند از تراكم بيشتري در مراكز شهري برخوردار مي باشند. شهريه مراكز مذكور متفاوت بوده و اغلب با محاسبه هزينه ثابت و براساس نرخ تقاضا تعيين مي گردد. كلاسهاي آمادگي ارائه شده توسط وزارت آموزش (MOE) و سازمانهاي دولتي نيزكودكان اقشار كم درآمد مراكز شهري و روستايي را از آموزش پيش دبستاني بهصورت رايگان با حداقل شهريه برخوردار ميسازد. اولويت پذيرش در اين كلاسها با افرادي است كه از توان پرداخت شهريه مراكز پيش دبستاني خصوصي برخوردار نمي باشند. ماده قوانين مربوط بهمراكز پيش دبستاني در قانون آموزشي مصوب سال ۱۹۹۶ وضع گرديده و برنامههاي پيش دبستاني توسط تعدادي از وزارت خانهها و سازمانها و بخش خصوصي تدوين مي گردد. دولت مالزي نيز تلاش نموده است با فراهم سازي امكانات و خدمات مورد نياز از جمله امكانات آموزشي و بهداشتي و تغذيه مناسب، زمينه جذب و مشاركت كودكان در مراكز پيش دبستاني را فراهم نمايد. آموزگاران مقطع پيش دبستاني تحت نظارت سازمانها و مؤسسات ويژه تعليم يافته و با روشها و رويكردهاي گوناگون به آموزش كودكان پيش دبستاني مبادرت ميورزند. دولت نيز به كمك سازمانهاي مربوطه به بر طرف سازي نياز مراكز پيش دبستاني به آموزگاران تعليم ديده، مطالب آموزشي و منابع مالي مبادرت مينمايد.
ساختار آموزش پيش دبستاني
تعداد معلمين زن | تعداد كل معلمين | تعداددختران ثبت نامي | تعداد كل ثبت نامي | تعدادمدارس | سال تحصيلي |
– | ۱۰۷۷۳ | ۱۶۱۷۰۴ | ۳۲۸۸۱۳ | ۶۰۳۳ | ۱۹۹۰ |
– | ۱۰۹۱۵ | ۱۸۳۳۳۲ | ۳۷۲۷۹۶ | ۶۵۰۲ | ۱۹۹۱ |
۱۵۰۴۰ | ۱۵۱۳۲ | ۱۶۹۴۳۰ | ۳۴۵۰۶۳ | ۶۳۸۴ | ۱۹۹۲ |
۱۴۷۲۲ | ۱۴۸۲۰ | ۲۸۴۰۲۰ | ۵۷۱۸۸۳ | ۶۲۹۳ | ۱۹۹۳ |
۱۵۱۳۲ | ۱۵۱۸۸ | ۲۰۰۴۷۶ | ۴۳۱۱۳۲ | ۸۶۸۳ | ۱۹۹۴ |
۱۳۵۱۷ | ۱۳۵۲۰ | ۲۴۷۰۶۰ | ۴۹۳۳۶۴ | ۹۶۷۶ | ۱۹۹۵ |
۱۰۸۸۲ | ۱۱۳۴۱ | ۱۷۵۳۸۵ | ۳۵۷۶۱۵ | ۶۳۵۲ | ۱۹۹۷ |
برنامه هاي آموزشي
برنامه هاي آموزشي مقطع آموزش پيش دبستاني برفعاليتهاي كلاسي، فعاليتهاي گروهي، فعاليتهاي آزاد تفريحي مشتمل مي گردد. طول دوره مقطع پيش دبستاني۲ ساله بوده و مطابق با قانون مصوب سال۱۹۹۶ ، به عنوان بخشي مستقيم آموزش ملي مطرح مي باشد. تغير كودكستانها از برنامه هاي آموزشي ارائه شده كه توسط وزارت آموزش و پرورش تبعيت نموده توسط بخش دولتي و خصوصي و تأمين اعتبار مي گردند. كودكستانها و مراكز پيش دبستاني مالزي خود عهده دار تأمين سال ۱۹۹۶ قسمت اعظم قانون مصوب كودكستانها آژانسهاي دولتي (۸۲% تمام مراكز ، ۶۶% كل افراد ثبت نامي ) و بخش خصوصي تأمين اعتبار مي گردند. بالغ بر۷۰% از كودكان مقطع پيش دبستاني در مدارس ابتداي حضور مي يابند. ارزيابي استعداد و قابليت كودكاني كه ، بخشي از برنامه مراكز پيش دبستاني است ، غير رسمي مي باشد اما با اين حال پيشرفت و رشد علمي كودكان درپرونده هاي آموزشي ثبت شده و در زمره سابقه آموزشي وي محسوب مي گردد.
۱- فعاليتهاي كلاسي = ۹۰ دقيقه در داخل و خارج كلاس
۲- فعاليتهاي گروهي = ۶۰ دقيقه
۳- فعاليتهاي آزاد = ۳۰ دقيقه
۴- استراحت و غذا = ۳۰ دقيقه
اهداف آموزشي
از جمله مهم ترين اهداف مهدهاي كودك و مراکز پيش دبستاني ميتوان به موارد زير اشاره نمود:
۱- كمك به والدين شاغل در جهت مراقبت بهينه از كودكان آنان
۲- ارتقاء سطح استاندارد زندگي خانواده
۳- فراهم سازي زمينه و شرايط لازم براي آن دسته از افرادي كه به كودكان و فعاليت در مراكز مراقبتي كودكان علاقمند مي باشند.
۴- ارتقاء رشد دادن حب و علاقه شهروندان مالزيايي به كشور
۵- معرفي زبان انگليسي به عنوان زبان دوم آموزش
۶- بهره گيري همگاني از زبان ملي
۷- عمل به ارزشهاي مقدس
۸- رشد بدني
۹- آموزش علوم اخلاقي
۱۰- ترويج مطالعات اسلامي
۱۱- ارتقاء رشد عاطفي – اجتماعي شهروندان مالزيايي
۱۲- ارتقاء رشد شناختي شهروندان مالزياي
۱۳- رشد اعتماد به نفس شهروندان مالزيايي
هدف اصلي مراکز آموزش پيش دبستاني در مالزي فراهم سازي زمينه و پايهاي محكم براي آموزش رسمي است.تمامي مراكز پيش دبستاني متعهد بهاجراي برنامههاي درسي تعيين شده توسط وزارت آموزش مي باشند. موضوعات درسي مراكزآموزش پيش دبستاني كه در راستاي آموزش ملي است، كودكان را قادر ميسازد تا مهارتهاي ارتباطي و اجتماعي اوليه و ساير مهارتهاي مثبت جهت آمادگي براي حضور درمدارس ابتدائي را فرا گيرند.به طور كلي مي توان گفت كه آموزش پيش دبستاني در كشور مالزي به منظور تقويت و توسعه مهارتهاي اجتماعي ،مهارتهاي عقلاني ،مهارتهاي فيزيكي ،مهارتهاي معنوي ،مهارتها و ارزشهاي زيبا شناختي (خلاقيت و ابتكار) طراحي گرديده است. براي هر يك از مهارتهاي فوق، اهداف مشخصي مد نظر ميباشد عناصر مهارت اجتماعي بر ارتباط متقابل كودكان با محيط اطراف ومردم ، رشد خودآگاهي مثبت، انضباط،مسئوليتهاي اجتماعي و برخورداري از ديد مثبت نسبت بهآموزش تاًكيد دارد.عناصر مهارت هاي عقلاني نيز بر درك محيط فيزيكي، مفاهيم، فضا، اعداد، الفبا، مقدمات نوشتن، خواندن و تواناييهاي زباني تاًكيد دارد. عناصر مهارت هاي معنوي زيبا شناسي كودكان برتلقين صفات نيك و اعتقاد بهپروردگار و مهارتهاي زيبا شناختي نيز به تقويت حسي از طريق آموزش كاردستي، طراحي، موسيقي و حركات، موزون تاًكيد دارد.
اصول آموزشي
از جمله مهم ترين اصول مراكز آموزش پيش دبستاني، كه سازمانها و وزارت خانههاي گوناگون درصد مي باشند تا در پرتو همكاريها و تشريك مساعي خود بدان دست يابند مي توان به موارد ذيل اشاره نمود:
الف) ارتقاء بهبود ساز و کارهاي ارزشيابي تحصيلي
ب) طراحي و انتشار “راهنماهاي تحصيلي ويژه آموزگاران و کمک مربيان درخصوص چگونگي فراهم سازي تجربيات گوناگون براي کودکان
ج) طراحي،تدوين و برنامه ريزي مناسب تبليغاتي درجهت افزايش نرخ ثبت نامي کودکان درمهدهاي کودک
د) کسب اطمينان ازروند نظارتي صحيح برنامه هاي آموزشي همزمان باتأسيس مراکز ÷يش دبستاني
ر) افزايش روند همکاري و هماهنگي ميان سازماني بين نهادهاي دست اندرکار حوزه آموزش کودکان
ز) همگامي و هماهنگي با پيشرفت و تحولات فن آوري اطلاعاتي و فرآيند توسعه جهاني در حوزه آموزش کودکان
س) تحت پوشش قرار دادن حداقل ۸۰ در صد کودکان رده هاي سني۵-۴سال تا سال ۲۰۰۳
ش) ارتقاء کيفيت راندمان آموزش پيش دبستاني همگام با اجراي خط مشي هاي آموزش
ص) افازسيش نرخ معلمين و مربيان مقطع آموزش پيش دبستاني از ۱۲۴۰نفر به ۱۷۳۴۰ نفر طي سال ۲۰۰۳
دستاوردهاي آموزشي
روند رو به رشد مشاركت كودكان و شمار مراكز مراقبتي خردسالان نشان ميدهد كه طي سالهاي ۱۹۹۸-۱۹۹۰ در مؤسسات مختلف و متعدد عمومي از كودكان ثبت نام به عمل آمده است. سطح بالاي مشاركت در مراكز مراقبتي كودكان طي سال هاي ۱۹۹۸-۱۹۹۰ همچنين بيانگر افزايش آگاهي والدين نسبت به اهميت ترقي و تعالي كودكان خود در سنين خردسالي است. به همان نسبت كه والدين از وضعيت مالي و رفاهي مطلوبتري برخوردار ميگردند، نياز به تجهيز كودكانشان به مهارتهاي مختلف جهت مقابله با زندگي در آينده نيز افزايش مييابد.
نهادهاي مرکزي
با وجود اجباري نبودن آموزش پيش دبستاني در مالزي، اكثر كودكان مالزيايي، به آغاز دوره آموزشي خود از دوره پيش دبستاني (۴ تا ۵ سالگي) در كودكستانهاي خصوصي يا دولتي مبادرت مينمايند . وزارت آموزش مالزي نهاد دولتي است كه به ارائه ، دستورالعملهاي لازم و برنامههاي درسي مؤسسات آموزشي پيش دبستاني مبادرت مي نمايد .علاوه بر اين مراكز پيش دبستاني بينالمللي خصوصي نيز فعاليت دارند كه تحت نظارت وزارت آموزش و پرورش مالزي به ثبت نام انحصاري از كودكان خارجي مبادرت مي نمايند.
آمار تحصيلي
نرخ مهدهاي كودك طي سال هاي ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۸
سال تحصيلي | تعداد مراكز ثبت شده | نرخ ثبت نامي كودكان زير ۴ سال |
۱۹۹۰ | ۴۷ | ۱۸۸۰ |
۱۹۹۱ | ۶۲ | ۲۴۸۰ |
۱۹۹۲ | ۱۷۶ | ۷۰۴۰ |
۱۹۹۳ | ۱۷۷ | ۳۰۸۰ |
۱۹۹۴ | ۱۴۲ | ۵۶۸۰ |
۱۹۹۵ | ۱۵۶ | ۶۲۴۰ |
۱۹۹۶ | ۱۵۲ | ۶۰۸۰ |
۱۹۹۷ | ۲۶۶ | ۱۰۶۴۰ |
۱۹۹۸ | ۳۶۶ | ۱۲۷۴۹ |
منبع : بخش قانون و وكالت، وزارت توسعه و پيشرفت مناطق روستايي
بيشترين تعداد مراكزپيش دبستاني از محل بخش توسعه جامعه وزارت اتحاد ملي و توسعه اجتماعي (۸/۶۱ درصد) وMOE (۳/۱۰ درصد) و ۴/۱۸ درصد از محل تامين اعتبارات است. بخش خصوصي تأمين اعتبار مي گردند.
سهم تصميم گيري مراكز مختلف بر مراكز پيش دبستاني طي سال ۱۹۹۵
MOE | توسعه اجتماعي KEMAS | بخش اتحاد ملي | بخش خصوصي | جمع كل |
۳/۱۰% | ۸/۶۱% | ۵/۹% | ۴/۱۸% | ۱۰۰% |
نرخ ثبت نام ناخالص مراكز پيش دبستاني طي سالهاي ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۷
منبع: سيستم اطلاع رساني مديريت آموزشي(وزارت آموزش و پرورش)
نمودارفوق نمايشگر تصويري جامعي از نرخ مشاركت كودكان در برنامههاي مدارس پيش دبستاني از سال ۱۹۹۱ تا سال ۱۹۹۷ ميباشد. دادههاي موجود در اين نمودار از سوي مراكز دولتي ارائه شده است. روند فزاينده مشاركت در برنامههاي مدارس پيش دبستاني طي سالهاي (۱۹۹۱ تا ۱۹۹۷) به شرح ذيل قابل تبين است:
از سال ۱۹۹۱ تا سال ۱۹۹۴، دادههاي جمع آوري شده از سازمانهاي گوناگون مجري چنين برنامههايي، بيثبات بوده است. اين در حالي است كه به كارگيري سيستم مؤثرتر جهت جمعآوري (دادهها) به دستيابي به دادههاي با ثباتتري منجر گرديده است كه از سال ۱۹۹۵ شاهد آن هستيم. در سال ۱۹۹۵، افزايش مستمر نرخ ثبت نام ناخالص كاملاً مشهود مي باشد، نكته قابل ذكر آن كه نرخ ثبت نام مدارس پيش دبستاني كه در نمودار فوق لحاظ گرديده، منحصراً مختص به مراكز پيش دبستاني دولتي و عمومي و نه خصوصي مي باشد. ارقام مذكور حكايت از آن دارد كه از سال ۱۹۹۱، در جهت دستيابي به اهداف آموزشي همگاني كليه كودكان، شاهد افزايش چشمگير نرخ ثبت نام كودكان در مدارس پيش دبستاني بودهايم. دولت مالزي اميدوار است كه با دستيابي چنين روند فزايندهاي كه در نرخ ثبت نام ناخالص بوجود آمده است، ظرف سال هاي آتي نرخ ثبت نام ۱۰۰ درصدي دست يابد.
از جمله مسائل و موضوعاتي كه مورد توجه خاص سازمان يونسكو قرار گرفته است مي توان به لزوم برخورداري كليه اشخاص از آموزش همگاني صرف نظر از جنسيت و قوميت آنان اشاره نمود. در كشور مالزي نيز نوع جنسيت جهت ورود به هر نوع برنامه هاي مختلف توسعه آموزشي از جمله آموزش در طي مراحل آغازين زندگي محدوديتزا نمي باشد. آمار نشان ميدهد كه از سال۱۹۹۱ تا سال ۱۹۹۷، نرخ حضور دختران در مراكز پيش دبستاني افزايش يافته و در چنين برنامههايي هيچ گونه تبعيض جنسي وجود نداشته در ديگر مراحل و مقاطع آموزشي نيز چنين وضعيتي مشهود و مورد تأييد و توجه وزارت آموزش و پرورش بوده است. طبق آمار مذكور نرخ ورودي دختران به مراكز پيش دبستاني اندكي از پسران بيشتربوده كه بسيار ناچيز مي باشد. در حال حاضر هيچ گونه داده دقيق و مطلقي وجود ندارد كه بتوان بر اساس آن نرخ وروديهاي جديد پايه اول ابتدايي برخوردار از اشكال مختلف برنامههاي سازمان يافته پيش دبستاني آموزشي را محاسبه و تعيين نمود. اين در حالي است كه از جمله ضرورتهاي ارزيابي آموزش همگاني طي سال ۲۰۰۰ دسترسي به دادههاي دقيق در اين رابطه بوده است. نرخ وروديهاي كلاس اول برخوردار از آموزش پيش دبستاني از طريق بررسي نرخ تعداد كودكان ثبت نامي مراكز پيش دبستاني بين رده سني چهار تا پنج سال بين سالهاي ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۸ بدست آمده است. بهاين ترتيب غير عادي نمي باشد. كه برخي اوقات تحليل وروديهاي جديد كلاس اول با شكلي از آموزش پيش دبستاني در سطح ايالتي بيش از صدر صد از وروديهاي جديد كلاس اول را نشان ميدهد. اين وضعيت ميتواند همچنين بهدليل حركت مهاجرتي خانوادهها از يك منطقه بهمنطقهء ديگر باشد
در نمودار ذيل، درصد بالايي از وروديهاي جديد مدارس ابتدايي كه بهنوعي در برنامههاي كلاسيك آموزشي پيش دبستاني طي يك سال (يا يك دوره) نمايش داده شده است درصد وروديهاي جديد با تجربهآموزش پيش دبستاني بين سالهاي ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۸ بالغ بر ۸۰ درصد بهبالا بوده است. در سزشماري ملي سال ۱۹۹۷كه در خصوص نرخ ورودي مدارس ابتدايي كه از آموزش پيش دبستاني نيز بهره مند گرديده اند،مشخص گرديد كه درصد بالايي (۷/۸۷ درصد) از دانش آموران، شكلي از آموزش پيش دبستاني را گذراندهاند.طبق بررسي هاي به عمل آمده مشخص گرديد كه تفاوت فاحشي ميان وروديهاي جديد دختر و پسر كلاس اول وجود نداشته است كه اين مطلب به خوبي در جدول ذيل مشهود مي باشد.
نرخ وروديهاي مدارس ابتدايي برخوردار از تجربهپيش دبستاني(طي سال هاي ۱۹۹۸ –۱۹۹۲)
منبع: سيستم اطلاع رساني و مديريت آموزشي وزارت آموزش (MOE)
نرخ وروديهاي مدارس ابتدايي برخوردار از تجربهپيش دبستاني طي سال هاي ۱۹۹۸ –۱۹۹۲
منبع :سيستم اطلاعاتي مديريت آموزشي وزارت آموزش(MOE)
درصدبالاي وروديهاي كلاس اول كه بهنوعي ازفعاليتهاي آموزشي پيش دبستاني برخوردار بوده اند. نشان دهنده اين حقيقت است كه اولياء بهصورت فزايندهاي ازاهميت آموزش طي سالهاي آغازين شكل گيري كودكانشان آگاه مي باشند. فعاليت و حضور كودكان در مدارس پيش دبستاني شروع مثبتي جهت پيشرفت آتي تحقيقاتي كه از سوي وزارت آموزش با همكاري يونيسف طي سال ۱۹۹۷ به عمل آمد، نشان ميدهد كه آن دسته از دانش آموزان مدارس ابتدايي كه قبلا به تجربه آموزش پيش دبستاني مبادرت نمده اند، ازعملكرد بهتري نسبت بههمكلاسيهاي بي بهره از بين آموزش هايي برخورداربوده اند.
آموزش ابتدایی در مالزی
آموزش ابتدائي در مالزی
آموزش ابتدایی در مالزی ، سياست هاي آموزشي سياست وزارت آموزش در خصوص حوزه آموزش ابتدايي آن است كه كليه مدارس كشور يك نوبته گردد. چرا كه مدارس دو نوبته باعث كاهش زمان آموزش، بهم خوردن فعاليتهاي درسي و فوق برنامه و ايجاد كننده مشكلاتي براي دانش آموزان مستقر در مناطق دور افتاده مي باشند.
اين مسئله همچنين بر روند آموزشي و يادگيري تاثير دارد. طبق آمار بدست آمده طي ژوئن سال ۱۹۹۹ تعداد ۱۲۱۹ مدرسه ابتدايي از مجموع ۷۱۶۴ مدرسه و تعداد۸۳۱ مدرسه متوسطه از مجموع ۱۶۰۱ مدرسه دو نوبته بودهاند. ساختار آموزشي آموزش ابتدائي عمومي دركشور مالزي بهمعناي آموزش ابتدائي رسمي است كه بر فراگيري مهارتهاي خواندن و نوشتن و برخورداري از زير ساختي مستحكم در رياضيات و علوم پايه تكيه دارد. طول اين دوره ۶ سال بوده و كودكان رده هاي سني ۱۱-۶ سال را دربر ميگيرد. گرچه آموزش در مالزي اجباري نيست ،اما رايگان بودن آموزش ابتدائي در مالزي سبب شده است كه شاهد ثبت نام و حضور گسترده كودكان رده هاي سني ۶ تا ۱۱ سال در مدارس ابتدائي دولتي باشيم. علاوه بر اين، در قالب برنامههاي آموزشي مدارس ابتدايي، دستيابي به فرصتهاي مساوي آموزشي براي تمامي كودكان مناطق دور افتاده و روستائي ميسر گرديده است.
در اين مقطع، دو نوع مدرسه ( دولتي و چند مليتي) به فعاليت ميپردازند. وسيله ارتباطي در مدارس ملي كشور، زبان رسمي كشور مالزي، ميباشد با اين حال، ياد گيري زبان انگليسي در مدارس اجباري است. علاوه بر اين زبانهاي چيني و تايلندي نيز مورد استعمال ميباشد. به طور كلي مي توان گفت كه ياد گيري زبانهاي انگليسي و مالزيايي در زمرة دروس اجباري و يادگيري ساير زبانها در زمرة روي اختياري اين مدارس محسوب ميشود . ساختار آموزش ابتدايي
تعداد معلمين زن | تعدادكل معلمين | تعداددختران ثبت نامي | تعدادكل ثبت نامي | تعداد مدارس | سال تحصيلي |
۶۸۱۳۰ | ۱۲۰۰۲۵ | ۱۱۹۰۴۱۱ | ۲۴۴۷۲۰۶ | ۶۸۲۸ | ۱۹۹۰ |
۷۱۵۶۹ | ۱۲۵۴۴۵ | ۱۲۳۰۴۵۴ | ۲۵۳۰۸۱۵ | ۶۸۵۹ | ۱۹۹۱ |
۷۵۵۴۲ | ۱۲۹۹۱۶ | ۱۲۸۵۳۵۷ | ۱۲۹۹۱۶ | ۶۸۹۱ | ۱۹۹۲ |
۷۸۸۶۹ | ۱۳۳۹۷۵ | ۱۳۱۹۶۱۴ | ۱۳۳۹۷۵ | ۶۹۱۲ | ۱۹۹۳ |
۸۱۹۷۸ | ۱۳۸۷۰۱ | ۱۳۴۵۱۷۵ | ۱۳۸۷۰۱ | ۶۹۳۲ | ۱۹۹۴ |
۸۳۶۴۰ | ۱۴۰۴۳۰ | ۱۳۷۶۹۵۸ | ۱۴۰۴۳۰ | ۶۹۹۳ | ۱۹۹۵ |
۸۷۸۶۰ | ۱۴۵۵۰۳ | ۱۳۸۶۴۹۰ | ۱۴۵۵۰۳ | ۷۰۷۵ | ۱۹۹۶ |
اهداف آموزشي هدف اصلي مقطع آموزش ابتدايي توسعه همه جانبه، متعادل و جامع جنبه هاي جسمي، احساسي، روحي و فكري دانش آموزان مالزياي است . از جمله ديگر اهداف آموزشي مراكز آموزش ابتدايي كشور مالزي مي توان به موارد ذيل اشاره نمود،
۱- تسلط بر زبان مالزيايي به عنوان زبان رسمي كشور
۲- تسلط بر مهارتهاي اصلي زبان
۳- تسلط بر مهارتهاي عمومي در زندگي روزانه بهره گيري صيحح از اين قبيل مهارتها
۴- صحبت كردن، خواندن و نوشتن انگليسي به عنوان زبان دوم
۵- كسب و جستجوي دانش
۶- رشد استعداد و خلاقيت دانش آموزان
۷- تسلط بر مهارتهاي علمي و فني
۸- تقويت حساست دانش آموزان نسبت به افراد و محيط
۹- تقويت رشد اعتماد به نفس در دانش آموزان
۱۰- علاقه مندي دانش آموزان به مشاركت در فعاليتهاي فرهنگي و فعاليتهاي نوع آورانه در راستاي فرهنگ ملي
۱۱- توجه به سلامت ، بهداشت و تناسب بدني دانش آموزان
۱۲- تقويت مهارت دانش آموزان در خواندن و تفسير قرآن مجيد
۱۳- تقويت اعتقاد و ايمان به خدا و انجام مراسم مذهبي در دانش آموزان
۱۴- تقويت و گسترش رفتار شايسته و عمل به ارزشهاي والا
۱۵- افزايش نرخ ثبت نامي دانش آموزان از ۸۹/۲ميليون نفر طي سال ۱۹۹۸ به ۹۹/۲ ميليون نفر طي سال ۲۰۰۳
۱۶- احداث بيش از ۷۰۰۰ کلاس جديد تا پايان سال ۲۰۰۳
۱۷- کاهش نرخ افت تحصيلي دانش آموزان به ويژه دانش آموزان مناطق روستايي و دور افتاده کشور
۱۸- احداث ۵۹ خوابگاه جديد دانش آموزي در مدارس کوچک روستايي در جهت سرويس دهي به ۱۱۱۲۰دانش آموز روستايي کشور
۱۹- تجهيز ۲۲۲ مدرسه ابتدايي به سيستم کامپيوتر طي مرحله نخست توسعه برنامه هاي آموزشي
۲۰- احداث ۲۰ مدرسه ابتدايي مجهز آزمايشگاه کامپيوتر ارزشيابي تحصيلي ۲ نوع ارزشيابي رسمي در مقطع آموزش ابتدايي وجود دارد : از نوع اول تحت عنوان آزمون برآورد مدرسه ابتدايي UPSR ياد مي گردد كه براساس جنبه هاي شناختي حول مهارتهاي اساسي خواندن ، نوشتن و رياضيات صورت گرفته و بر موارد درسي چون زبان مالايا ، زبان انگليسي، علوم و رياضيات علاوه بر اين آزمون برآورد ديگري وجود دارد كه بصورت آموزش ديني درخلال فرآيندهاي تدريس صورت گرفته و نتيجه در ثبت مي شود. از نوع دوم تحت عنوان برآورد سطح ۱= PTSيادمي گردد كه در سال۱۹۹۶ براي نخستين بار معرفي شده و به عنوان آزمون استعداد مطرح مي باشد مطابق چنين شيوه اي دانش آموزان سال سوم كه بر مهارتهاي پايه و دانش پايه تسلط دارند از جهش تحصيلي به سال ۵ برخوردارمي گردند.شيوه مذكور در راستاي سياست جديد آموزش و پرورش دورة ابتدايي (۵ يا۷سال) مشتمل مي گردد. ارزشيابي ديگري تحت عنوان PKBSارزشيابي بر اساس عملكرد دانش آموزان درمدارس مي باشد. مطابق چنين شيوه اي درطول سال تحصيلي فرآيندهاي يادگيري و تدريس به منظور ارزيابي پيشرفت دانش آموزان از نظر رشد، مورد بررسي قرار مي گيرد
.بهره گيري از چنين شيوه اي به معلم كمك مي كند تا بنيه علمي دانش آموزان را تقويت نموده و به برنامه ريزي صحيح بپردازد . سطح يادگيري دانشآموزان پايه ابتدايي با برگزاري آزمون PSAT به صورت كشوري سنجيده ميشود. گفتني است كه اين آزمون در پايان دوره ابتدايي در چهار موضع اصلي زبان ملي مالزي، زبان انگليسي، رياضيات و علوم برگزار ميگردد. هدف PSAT سنجش آموختههاي دانشآموزان در خواندن، نوشتن، مهارتهاي علمي و شمارش به زبان مالي يا زبانهاي ديگر (چيني و تاميلي) است. نتايج آزمون PSAT طي سالهاي ۱۹۹۷-۱۹۹۴ جهت اندازهگيري ميزان يادگيري دانشآموزان در سه حوزه اصلي خواندن، رياضيات و نوشتن در قالب نمودار ذيل مورد استفاده قرار گرفته است.در نمودار ذيل نرخ بالاي دانشآموزان ماهر در خواندن تا پايان كلاس ششم دوره ابتدايي مشهود ميباشد. به طوركلي ميتوان گفت كه نرخ مذكور هيچگاه پايينتر از ۹۰ درصد نبوده است.
نكته قابل ذكر اين كه نرخ موفقيت دختران در خواندن از پسران بالاتر بوده است كه اين امر خود به دليل تفاوت بيولوژيك و رشد شناختي بيشتر دانشآموزان دختر نسبت به دانشآموزان پسر ميباشد. نرخ دانشآموزان ماهر در خواندن بر مبناي درصد طي سالهاي ۱۹۹۷-۱۹۹۴ منبع : دايره امتحانات وزارت آموزش (MOE) (1) درصد كل دانشآموزان ماهر درخواندن به نسبت كل دانشآموزان كلاس ششم (۲) درصد كل دانشآموزان پسر ماهر درخواندن به نسبت كل دانشآموزان پسر كلاس ششم (۳) درصد كل دانشآموزان دختر ماهر درخواندن به نسبت كل دانشآموزان دختر كلاس ششم مطابق جدول فوق ميتوان اذعان داشت كه بيش از ۸۰ درصد دانشآموزان در سطح ملي از حداقل توانايي خواندن (درك مطلب) برخوردارند. اين در حالي است كه طي سال ۱۹۹۵ با كاهش مختصري در اين خصوص روبرو بودهايم طي سال ۱۹۹۴ بالغ بر ۹۵ درصد كل دانشآموزان از حداقل سطح تعيين شده براي خواندن بهرهمند بودهاند كه اين ميزان بر ۹۳ درصد طي سال ۱۹۹۵ ، ۹۶ درصد طي سال ۱۹۹۶ وحدود ۹۶ درصد طي سال ۱۹۹۷ بالغ گرديده است.
نمودار ذيل كه مربوط به سطح مهارت دانشآموزان در فرايند نگارش است از رشد چشمگير دانشآموزان مالزيايي طي سالهاي ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۷ در اين خصوص حكايت ميكند. نرخ دانشآموزان ماهر در نگارش بر مبناي درصد طي سالهاي ۱۹۹۷-۱۹۹۴ منبع : دايره امتحانات وزارت آموزش و پرورش (۱) درصد كل دانشآموزان ماهر در نگارش به نسبت كل دانشآموزان كلاس ششم (۲) درصد كل دانشآموزان پسر ماهر در نگارش به نسبت كل دانشآموزان پسر كلاس ششم (۳) درصد كل دانشآموزان دختر ماهر در نگارش به نسبت كل دانشآموزان دختر كلاس ششم نمودار ذيل نيز نشانگر روند روبه رشد مهارتهاي شماري است.
نرخ دانشآموزان ماهر در رياضيات بر مبناي درصد طي سالهاي ۱۹۹۷-۱۹۹۴ منبع : دايره امتحانات وزارت آموزش (۱) درصد كل دانشآموزان ماهر دررياضيات به نسبت كل دانشآموزان كلاس ششم (۲) درصد كل دانشآموزان پسر ماهر در رياضيات به نسبت كل دانشآموزان پسر كلاس ششم (۳) درصد كل دانشآموزان دختر ماهر در رياضيات به نسبت كل دانشآموزان دختر كلاس ششم همانند ساير مهارتها، عملكرد مثبت دانشآموزان مالزيايي در رياضيات (مهارتهاي عددي) روند روبه رشدي را نشان ميدهد. به نحويكه طبق آمار بدست آمده طي سال ۱۹۹۴ بالغ بر۹/۶۸ درصد از كل دانشآموزان به گذار از سطح علمي تعيين شده در رياضيات نائل آمدهاند.عملكرد دانشآموزان در علوم تجربي براي نخستين بار طي سال ۱۹۹۷ مورد سنجش واقع گرديد.
يافتهها نشان ميدهد كه در اين خصوص طي سالهاي ۱۹۹۷ و ۱۹۹۸، ۲/۰درصد پيشرفت داشتهايم. ۳/۷۶ درصد دانشآموزان طي سال ۱۹۹۷و ۵/۷۶ درصد طي سال ۱۹۹۸ به گذار از سطح علمي تعيين شده در علوم تجربي نائل آمدهاند. مدارس ابتدايي دو نوع مدرسه ابتدائي دولتي (مدارس ملي و مدارس چند مليتي) دركشور مالزي وجود دارد. مدارس ملي به ارائه برنامه هاي آموزشي به زبان مالي مبادرت مي نمايند. اين در حالي است كه آموزش در مدارس چند مليتي يا بهزبان “ماندرين” يا “تاميل” است.
هر دو نوع اين مدارس از طرح جديد مواد آموزشي تبعيت مينمايد. مطالب درسي سراسري كه بهطور كامل طي سال ۱۹۸۸ تدوين گرديده مستمرا مورد ارزيابي قرار گرفته و به منظور هماهنگي با پيشرفتهاي آموزشي و بر طرف سازي چالشهاي جديد، غنيتر و عميقتر ميگردد. نرخ ثبت نام خالص دانشآموزان مدارس ايتدائي منبع: سيستم اطلاعاتي مديريت آموزشي(MOE) وزارت آموزشي سرمايه گذاري آموزشي نرخ سرمايه گذاري جاري عمومي در آموزش ابتدايي برمبناي درصد
سرمايه گذاري جاري عمومي در آموزش ابتدايي برمبناي درصد GNP و سرانه كل كشور C | نرخ سرمايه گذاري جاري عمومي بر آموزش ابتدايي برمبناي درصد GNP B | نرخ سرمايه گذاري جاري عمومي در آموزش ابتدايي برمبناي درصد كل سرمايه گذاري عمومي حوزه آموزش A | سال تحصيلي |
۱۳٫۱ | ۱٫۸ | ۴۰٫۶ | ۱۹۹۰ |
۱۳٫۲ | ۱٫۸ | ۴۰٫۷ | ۱۹۹۱ |
۱۴٫۱ | ۱٫۹ | ۴۱٫۱ | ۱۹۹۲ |
۱۲٫۹ | ۱٫۸ | ۳۹٫۴ | ۱۹۹۳ |
۱۲٫۶ | ۱٫۷ | ۳۹٫۷ | ۱۹۹۴ |
۱۱٫۳ | ۱٫۵ | ۳۸٫۶ | ۱۹۹۵ |
۱۲٫۵ | ۱٫۷ | ۳۹٫۳ | ۱۹۹۶ |
۱۰٫۸ | ۱٫۴ | ۳۷٫۵ | ۱۹۹۷ |
۱۱٫۰ | ۱٫۴ | ۳۸٫۱ | ۱۹۹۸ |
۱۱٫۱ | ۱٫۴ | ۳۶٫۵ | ۱۹۹۹ |
۱۱٫۳ | ۱٫۵ | ۳۶٫۵ | ۲۰۰۰ |
آمار تحصيلي در سطح ملي نرخ ورودي هاي مدارس ابتدايي طي سالهاي ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۷ بالغ بر۹۰ در صد بوده است. ميزان ورودي ها در اين سال ها بيانگر ظرفيت سيستم آموزشي در فراهم نمودن امكان دسترسي بهآموزش ابتدايي است. طي سال ۱۹۹۵ شاهد جذب تقريباً صد درصدي دانشآموزان پايه اول در مدارس ابتدايي مي باشيم.
يك عامل بهوجود آوردنده اين فرايند ممكن است در نتيجه سياست وزارت آموزش مبني بر فراهم سازي آموزش همگاني براي كليه شهروندان مالزييايي باشد. در اوايل دهه ۹۰ شكوفايي فضاي اقتصادي كشور باعث مهاجرت افراد از كشورهاي همسايه بهمنظور احراز شغل و شرايط زندگي بهتر گرديد. در نتيجه وزارت آموزش ملزم به اجراي تعهدات خود را در جهت فراهم سازي امكانات آموزشي اوليه براي فرزندان مهاجران گرديد كه البته الزام به اجراء چنين تعهدي با يك سري مشكلات و دشواريهايي نيز همراه بوده است.
جدول ذيل كه نمايانگر نرخ ثبتنام كودكان غير تبعه مالزي در مدارس ابتدايي است خود بيانگر تعهدات دولت در فراهم سازي آموزش همگاني براي كليه افراد مي باشد. نرخ تبث نام دانش آموزان خارجي در مدارس ابتدايي طي سال هاي ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۹
سال تحصيلي | ميزان ثبت نام |
۱۹۹۵ | ۴۴۳۸۰ |
۱۹۹۶ | ۳۷۷۵۰ |
۱۹۹۷ | ۳۲۶۴۹ |
۱۹۹۸ | ۲۷۷۰۷ |
۱۹۹۹ | ۳۰۲۵۸ |
منبع: آمار آموزشي EPRD اطلاعات منعكس شده در نمودار ذيل حكايت از برابري نرخ ثبت نام ناخالص با خالص دارد كه اين بيانگر اين واقعيت است كه در كشور مالزي از كودكان زير رده سني شش سال و بالاي شش سال در مدارس ابتدايي ثبت نام به عمل نميآيد. نرخ ثبت نام ناخالص و خالص دانش آموزان مقطع آموزش ابتدايي بر مبناي جنسيت طي سالهاي ۱۹۹۸-۱۹۹۱ منبع : سيستم اطلاعاتي مديريت آموزشي وزارت آموزش (MOE) نسبت ثبت نام ناخالص و خالص كل در مقابل جمعيت سني رسمي نسبت ثبت نام ناخالص و خالص كل پسران در مقابل جمعيت سني رسمي پسران نسبت ثبت نام ناخالص و خالص كل دختران در مقابل جمعيت سني رسمي دختران نمودار فوق بيانگر افزايش مداوم نرخ ثبت نامي دانش آموزان مقطع آموزش ابتدايي بين سال هاي ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۵ مي باشد.
در صد ثبت شده ۹۳ در صد طي سال ۱۹۹۱، ۹۴ در صد طي سال۱۹۹۲ ، ۹۵ در صد طي سال ۱۹۹۴و ۹۶ در صد طي سال ۱۹۹۵ بوده است. اين در حالي است كه طي سال ۱۹۹۸، كاهش مختصري در نرخ ثبت نامي كودكان ثبت شده است كه عوامل بسياري من جمله تمايل اولياء بهثبت نام فرزندانشان در مدارس خصوصي و سياست سختگيرانه اخير دولت در باز گرداندن كارگران خارجي بهكشور مادري خود نقش داشته اند.
با در نظر گرفتن تفاوت هاي موجود در ميان نرخ ثبت نامي دانش آموزان دختر و پسر در نمودار فوق ميتوان به سطح بالاي حضور دانش آموزان دختر در مدارس آموزش ابتدايي بين سال هاي ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۸ پي برد. تنها طي سال ۱۹۹۱ كاهش مختصري در ميزان حضور دانش آموزان دختر نسبت به پسران مشهود بوده است كه البته اين موضوع نگران كننده نيست چرا كه براساس سرشماري به عمل آمده طي سال ۱۹۹۱، كاهش جمعيت سني بالاي شش سال تا يازده سال در ميان دختران در قياس با پسران مشهود مي باشد. در اين سنين تعداد دانش آموزان دختر(۱۳۱۹۷۰۰نفر) و تعداد دانش آموزان پسر (۱۳۹۳۸۰۰نفر) بوده است.
ساختار آموزش دوره های دبیرستان مالزی
ساختار آموزش دوره های دبیرستان مالزی
ساختار آموزش دوره های دبیرستان مالزی ، دوره های دبیرستان مالزی آموزش متوسطه ساختار آموزشي تحصيلات دورة متوسطه ( دوره ۵ ساله ) نيز مختص دانش آموزان رده هاي سني ۱۳ تا ۱۷ سال ميباشد .
آموزش متوسطه در مدارس مالزي به دو سطح ذيل قابل تقسيم است: ۱ـ سطح آموزش متوسطه مقدماتي ( دوره ۱تا ۳ ساله راهنمائي مختضي سنين ۱۳ تا ۱۵ سال ) ۲ـ سطح آموزش متوسطه تكميلي ( دوره ۴تا ۵ ساله دبيرستان مختضي سنين ۱۶ تا ۱۷ سال ) مقطع مقدمات متوسطه (راهنمائي) در اين كشور مدت زمان دو سال به طول مي انجامد. در دوره تكميلي متوسطه غالبا به دروس تخصصيتر پرداخته ميشود. در اين دوره دانش آموزان در مدارس مختلف به شرح ذيل تحصيل نمايند: الف:مدارس علوم تجربي و هنرهاي زيبا ب : مدارس فني حرفهاي ج : مدارس ملي مذهبي د : مدارس استثنائي (مختضي دانش آموزان نابينا و ناشنوا ) ساختار مقطع متوسطه
تعداد معلمين زن | تعدادكل معلمين | تعداد دختران ثبت نامي | تعداد كل | تعداد مدارس | سال تحصيلي |
۳۶۹۶۸ | ۷۲۴۵۵ | ۶۹۰۶۲۹ | ۱۳۶۶۰۶۸ | ۱۳۲۷ | ۱۹۹۰ |
۴۰۰۶۳ | ۷۶۲۷۳ | ۶۹۸۰۰۷ | ۱۳۷۵۸۵۳ | ۱۳۵۹ | ۱۹۹۱ |
۴۲۷۷۷ | ۸۹۶۸۷ | ۷۲۵۰۶۹ | ۱۴۲۴۷۰۰ | ۱۳۹۵ | ۱۹۹۲ |
۴۶۰۷۲ | ۸۳۹۵۲ | ۷۶۰۴۷۷ | ۱۴۹۲۴۶۹ | ۱۴۰۹ | ۱۹۹۳ |
۴۷۸۹۲ | ۸۶۰۵۲ | ۷۹۹۷۷۹ | ۱۵۶۶۹۷۳ | ۱۴۳۷ | ۱۹۹۴ |
۵۰۱۲۹ | ۸۸۴۰۸ | ۸۴۵۷۴۷ | ۱۶۵۱۶۸۴ | ۱۴۷۶ | ۱۹۹۵ |
۵۴۶۰۰ | ۹۳۹۵۲ | ۸۹۲۰۳۹ | ۱۷۳۵۷۵۶ | ۱۵۲۲ | ۱۹۹۶ |
اهداف آموزشي هدف اصلي مقطع آموزش متوسطه توسعه هر چه بيشتر استعداد و توان دانش آموزان از جنبه هاي تعادلي، جامع گرا و يكپارچه است. همچنين از نظر فيزيكي ( بدني )، احساسي، روحي و فكري در صدد تربيت افرادي هماهنگ و متعادل با استانداردهاي والاي معنوي است . از جمله ديگر اهداف اصلي نيز مي توان به موارد ذيل اشاره نمود: ۱- افزايش قابليت زباني دانش آموزان در جهت تقويت ارتباطات فردي و گروهي آنان ۲- تقويت و ارتقاء توانايي فكري دانش آموزان متناسب با تفكر خلاق ، انتقادانه و عقلي آنان . ۳- كسب دانش و رشد مهارتهاي اصلي و كاربردي دانش آموزان در زندگي روزانه ۴- توسعه مهارتهاي همسو با حوزه هاي جديد علمي و توسعه فن آوري ۵- رشد و توسعه توانائيهاو امكانات دانش آموزان در جهت توسعه فردي و ملي ۶- رشد عميق احساس مسئوليت و آمادگي در راه خدمت به ميهن و مذهب ۷- حب دانش و تلاش در رسيدن به مدارج بالاي علمي ۸- آگاهي از اهميت سلامت توجه به آن ۹- افزايش رشد به نقش دانش آموزان و ضريب مقابله با چالشها در زندگي ۱۰- تقويت قابليت و استعداد دانشد آموزان در كاربرد زبان مالزيايي ( بهاسامالايا) به عنوان زبان ملي و رسمي در تحصيل دانش و كسب وحدت ملي ۱۱- برخورداري از دانش آگاهي در خصوص فرهنگ و تاريخ مالزي برنامه هاي آموزشي دوره متوسطه خود بر ۲ سطح مقدماتي و تكميلي متوسطه مشتمل مي گردد. از جمله مهمترين برنامه هاي آموزشي سطح مقدماتي متوسطه طي سالهاي۱۹۹۹-۱۹۹۷ميتوان به دروس پايه اعم از زبان باهاسامالايا،زبان انگليسي،رياضيات،دروس اسلامي،علوم،مهارتهاي زندگي، جغرافيا،تاريخ،آموزش اخلاق، آموزش تربيت بدني و آموزش هنر، دروس مكمل(زبان چيني، زبان تاميلي، زبان عربي (مكالمه) و دروس اختياري(گروه اول)= ادبيات علوم انساني(دروس ادبيات مالزيايي، جغرافيا، آموزش هنر، زبان عربي(پيشرفته)،گروه۲= فني و حرفه اي(مديريت، اقتصاد پايه، بازرگاني، علوم كشاورزي،علوم خانه داري،رياضيات تكميلي،دروس مهندسي ومكانيك،دروس مهندسي شهرسازي، دروس مهندسي برق و الكترونيك، دروس مهندسي فني و نقشه برداري ، گروه ۳ علوم = ( علوم تكميلي، فيزيك، شيمي، زيست شناسي ) ، گروه ۴ = دروس اسلامي ( عقايد اسلامي، آموزش قرآن مجيد و اسلامي، آموزش سيره اسلامي) اشاره نمود. مقطع مقدماتي متوسطه نرخ انتقالي دانش آموزان از سطح آموزش ابتدايي به مقدماتي متوسطه بر مبناي درصد
نرخ انتقالي دانش آموزان از كلاس ششم ابتدايي به كلاس هفتم( مقدماتي متوسطه ) | سال |
۸۶٫۶۸ | ۱۹۹۰ |
۸۷٫۰۳ | ۱۹۹۱ |
۸۹٫۰۴ | ۱۹۹۲ |
۸۹٫۴۴ | ۱۹۹۳ |
۹۰٫۱۶ | ۱۹۹۴ |
۹۱٫۳۱ | ۱۹۹۵ |
۱۰۰٫۹۸ | ۱۹۹۶ |
۱۰۳٫۰۰ | ۱۹۹۷ |
مقطع تكميلي متوسطه برنامه آموزشي در دوره تكميلي متوسطه در مدارس فني و حرفه اي و نظري ارائه مي گردد. دانش آموزان بر حسب قابليت و مهارتشان در LCE در يكي از مدارس تكميلي تحصيل مي نمايند. آموزش تكميل متوسطه دوره ۲ ساله آموزشي را در بر گرفته و به عنوان آموزش پايه محسوب مي گردد . پس از طي دوره ۲ ساله، دانش آموزان به احراز گواهينامه دوره تحت عنوان MCE ( گواهينامه امتحان دوره آموزش ) در مدارس نظري و گواهينامه آموزش فني و حرفه اي در مدارس حرفه اي نائل مي آيند . نسبت معلمين به دانش آموزان در مراكز تكميلي متوسطه ۱ به ۱۸ مي باشد .طبق آمار بدست آمده طي سال ۱۹۹۶ ، نرخ دانش آموزان دوره متوسطه بر ۸/۳۴بالغ مي گردد. نرخ افراد ثبت نامي دوره تكميلي متوسط نيز بر ۶/۶۰% بالغ مي گردد . برنامه هاي آموزشي در مراکز تكميلي متوسطه دروس بر مبناي علاقه و استعداد تحصيلي دانش آموزان ارائه مي گردد. دروس اختياري در ۴ گروه علوم انساني، فني و حرفه اي، علوم و دروس اسلامي ارائه مي گردد.ٍ دروس پايه نيز پس از گذراندن مراحل ابتدايي آن طي دوره مقدماتي متوسطه از جمله دروس پايه مي توان به جغرافيا ، آموزش هنر و مهارتهاي زندگي اشاره نمود.زبانهاي تاميلي و چيني نيز به عنوان دروس اختياري تكميلي مطرح مي باشند. مدت زمان كل تدرس هفتگي طي دوره تكميلي متوسطه بر ۵/۲۵ ساعت آموزشي ( ۱۶۰۰ دقيقه طي ۴۰ جلسة تدريس ۴۰ دقيقه اي) مشتمل مي گردد. اهداف آموزشي از جمله مهمترين اهداف آموزشي مراکز آموزش متوسطه تکميلي کشورمالزي مي توان به موارد ذيل اشاره نمود: ۱- افزايش نرخ ثبت نامي دانش آموزان از ۶۳/۱ ميليون نفر طي سال ۱۹۹۵ به ۰۴/۲ ميليون نفر طي سال ۲۰۰۳ ۲- تقويت دروس پايه من جمله علوم و رياضيات به واسطه ارتقاء کيفيت آموزشي، روش تدريس و افزايش ابزار کمک آموزشي در جهت بهبود عملکرد دانش آموزان ۳- احداث ۲۲۵۰ آزمايشگاه علوم ۴- استخدام ۳۷۵۰ معلم کار آزموده جهت تدريس رياضيات و علوم ۵- تبديل مدارس متوسطه حرفه اي به مدارس متوسط فني در جهت افزايش نرخ ثبت نامي دانش آموزان مدارس فني ۶- ارائه آموزش هاي مهارتي و حرفه اي توسط مدارس متوسطه حرفه اي (STS) در جهت تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان ضعيف تر ۷- تجهيز ۱۱۰ مدرسه آموزش متوسطه به سيستم کامپيوتر طي مرحله نخست توسعه برنامه هاي آموزشي ۸- احداث ۹۰ مدرسه متوسط برخوردار از آزمايشگاه کامپيوتر ۹- احداث مدارس متوسطه هوشمند درجهت بهره گيري هرچه بيشتر ازامکانات آموزشي کامپيوتري با تشخيص اهميت آموزش در جهت ايجاد اقتصادي بر مبناي علم، طرح تاسيس مدارس هوشمند طي برنامه هفتم توسعه کشور به مورد اجرا گذارده شد. از اجراي طرح فوق تربيت نسل جديدي از مالزيايهاي آشنا با IT است که خلاق و نوگرا بوده و به واسطة دسترسي به اطلاعات و بکارگيري ثمر بخش آن، به ارتقاء و افزايش قابليت توليد و رقابت اقتصادي کشور نائل آيند.نخستين پروژه مدارس هوشمند شامل ۹۰ مدرسه جديد هوشمند و بالا بردن امکانات ۸۱ مدرسه موجود مي باشد. با اجراء اين پروژه زمينه جهت ايجاد محيط ياد گيري هوشمند فراهم گرديده است. آمار تحصيلي نرخ ثبت نامي دانش آموزان مدارس متوسطه (طي سال هاي۲۰۰۰-۱۹۹۰)
سطح (دوره) تحصيل | سال۱۹۹۰ | سال۱۹۹۵ | سال۲۰۰۰ | ميزان افزايش سالانهطي سال هاي۱۹۹۵ تا۱۹۹۰ | نرخ افزايش ساليانه پيشبيني شده طي سال هاي ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۰ |
متوسطه | ۱۳۶۶۰۶۸ | ۱۶۵۱۶۸۴ | ۲۰۰۰۰۰۰ | ۱۸/۴ | ۲۵ |
منبع : سيستم اطلاعاتي مديريت آموزشي وزارت آموزش – برنامه هفتم توسعه جدول فوق نشان دهنده افزايش نرخ ثبت نام دانش آموزان درمراكز آموزش متوسطه است. افزايش نرخ سالانه ۱۸/۴ در صدي و پيش بيني افزايش ۲۵ درصدي دانش آموزان مقطع متوسطه، باز تاب اجراي موفقيت آميز سياست گسترش آموزش اوليه از ۹سال به۱۱ سال است نرخ مدارس ابتدايي و مقدماتي متوسطه طي سال هاي ۱۹۹۹-۱۹۹۱
سال تحصيلي | تعداد مدارس | |
ابتدائي | مقدماتي متوسطه | |
۱۹۹۰ | ۶۸۲۸ | ۱۳۲۷ |
۱۹۹۱ | ۶۸۵۹ | ۱۳۵۹ |
۱۹۹۲ | ۶۸۹۱ | ۱۴۰۹ |
۱۹۹۳ | ۶۹۱۲ | ۱۴۰۹ |
۱۹۹۴ | ۶۹۳۲ | ۱۴۳۷ |
۱۹۹۵ | ۶۹۹۳ | ۱۴۷۶ |
۱۹۹۶ | ۷۰۵۷ | ۱۵۱۱ |
۱۹۹۷ | ۷۰۹۹ | ۱۵۴۸ |
۱۹۹۸ | ۷۱۳۰ | ۱۵۶۶ |
۱۹۹۹ | ۷۱۵۲ | ۱۵۸۶ |
ديپلمِ بين المللی IB در کشور مالزی
ديپلمِ بين المللی IB در کشور مالزی
ديپلمِ بين المللی IB در کشور مالزی ، موسسه بين المللی International Baccalaureate يک بنياد انتفاعی بين المللی است که مدارس بین المللی را به سه زبان انگيليسی، فرانسه و اسپانيولی پشتيبانی میکند. این موسسه در ۱۹۶۸ در ژنو سوییس تاسیس شد و در حال حاضر در چهار منطقه دنيا دفتر نمايندگی دارد (دفتر آمريکای شمالی واقع در نيويورک – دفتر آمريکای لاتين در بوينس آيرس – دفتر آسيا اقيانوسيه در سنگاپور – دفتر آفريقا،اروپا،خاورميانه در ژنو )
این موسسه برای سه مقطع ابتدایی، راهنمايي و دبيرستان برنامه بين المللی آموزشی دارد که ديپلم اين موسسه موردِ پذيرش تمام دانشگاه های دنيا (به جز ترکيه و پرو) است. هم اکنون بيش از ۲۰۰۰ مدرسه در ۱۲۵ کشور دنيا از خدمات اين موسسه بهرمند شده اند. برنامه های آموزشی اين موسسه به تایید دولتهای بريتانيا، آمريکا، کانادا و استراليا رسيده است.
محتوای درسی اين موسسه برای سه مقطع ابتدايي۶، راهنمايي۷ و دبيرستان۸ تنظيم شده است که بصورت چاپ شده و برخط (on-line) موجود میباشد.
در حال حاضر در کشور مالزی ۶ مجموعه آموزشی از خدمات اين بنياد بين المللی بهره میگيرند. (ممکن است برخی از این مجموعه ها چندین مدرسه را شامل شوند)
* International School of Kuala Lumpur
PO Box 12645, Kuala Lumpur
* KDU Smart School Sdn Bhd
Sekolah Menengah Sri KDU, No5 Jalan Teknologi 2/1, Daerah Petaling, Selangor Darul Ehsan
* MARA College Banting
Bukit Changgang, Banting, Selangor
* Mara College Seremban
Jalan Aminuddin Baki, Seremban, Negeri Sembilan
* Mont’Kiara International School
۲۲ Jalan Kiara, Off Jalan Bukit Kiara, Kuala Lumpur
* The International School of Penang (Uplands)
Jalan Sungai Satu, Batu Ferrenghi, Penang
* International School of Kuala Lumpur
این مدرسه در وبسایتش خود را اولین مدرسه مالزی با برنامه درسی آمريکایی معرفی کرده است.
نوشتههای تازه
آخرین دیدگاهها
- admin در تحصیل در مجارستان ۲۰۲۴
- admin در تحصیل در مجارستان ۲۰۲۴
- admin در FUND چیست؟
- admin در تماس با ما
- admin در درباره هندوستان